2777
2789
عنوان

مامانهای مرداد 89

| مشاهده متن کامل بحث + 37808 بازدید | 687 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به به نوشین جون....خوش به حال عروس خانم.الان چقدر شاده!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مشهد که میرم دیگه یه خانم پر مشغله میشم.شبا هم در خدمت همسر.....اتفاقا نوید میگفت تو چرا نینی سایت نمیری دیگه!!!!!
Lilypie Third Birthday tickers
بردیا چند روزه گیر داده به کشوی زیر تختش کلی محتویاتش رو خالی میکنه و بعدم درش میاره با چرخاش میگردونه دور خونه امروزم این کار رو کرد کشو از دستش افتاد روی پاش شصت پاش سیاه شد یعنی زیر ناخنش خون مردگی شد دقیقا یکساعت و نیم گریه کرد اینقدر گریه کرد که خوابش برد راستش میدونم خیلی درد داشت و بچم اذیت شد ولی بردیا خیلی کم تحمل و بدمریضه این خاصیتش به من رفته منم مریض بشم خیلی آه و ناله میکنم
از چه دلتنگ شدی ، دلخوشیها کم نیست . . .
به به نوشین جون....خوش به حال عروس خانم.الان چقدر شاده!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مشهد که میرم دیگه یه خانم پر مشغله میشم.شبا هم در خدمت همسر.....اتفاقا نوید میگفت تو چرا نینی سایت نمیری دیگه!!!!!
Lilypie Third Birthday tickers
عقیق جون حاجی دیگه نمیاد سراغ اسمشو نبر( می می و شیر) بردیا طول روز دیگه کلا بهانه شو نمیگیره ولی دیشب موقع خوابیدن گفت باید درش بیاری بعدم صورتشو چسبوند بهش و خوابید
از چه دلتنگ شدی ، دلخوشیها کم نیست . . .
س لاااااااااام خوبید ؟ جمع دوستان جمعه به یاد ایام قدیم

مرسدههههههه؟ یعنی چی می خوای بری؟ من دلم می خواست ببینمت !!!! تو قبلنا بهتر بودی
من دلم می‌خواهدخانه‌ای داشته باشم پر دوست،
کنج هر دیوارش دوست‌هایم بنشینند آرام،گل بگو گل بشنو…؛...
شرط وارد گشتن،شست و شوی دل‌هاست،شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست…روی آن با قلم سبز بهار، می‌نویسم ای یار خانه‌ی ما اینجاست ،تا که سهراب نپرسد دیگر” خانه دوست کجاست؟"
الهی بردیا جونم پاش الان چطوره؟
این کوچولوها وقتی از شیر می گیریمشون خیلی دل نازک میشند با کوچکترین مشکل حسابی گریه می کنند
من دلم می‌خواهدخانه‌ای داشته باشم پر دوست،
کنج هر دیوارش دوست‌هایم بنشینند آرام،گل بگو گل بشنو…؛...
شرط وارد گشتن،شست و شوی دل‌هاست،شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست…روی آن با قلم سبز بهار، می‌نویسم ای یار خانه‌ی ما اینجاست ،تا که سهراب نپرسد دیگر” خانه دوست کجاست؟"