2777
2789
عنوان

شوهرم سرم داد میزنه و فحش میده

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 36 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نمیخوام منکر رفتارهای زشت همسرت بشماما شما دو راه دارییا طلاق بگیری یا سعی کنی درست کنی زندگی رو. ...

هیییم امیدوارم هیچوقت همچین آدمی رو از نزدیک نبینی. خیلی خوشحال شدم که خیلیاتون درک نکردین وضعیت منو.چون فهمیدم در آرامش هستین

هیییم امیدوارم هیچوقت همچین آدمی رو از نزدیک نبینی. خیلی خوشحال شدم که خیلیاتون درک نکردین وضعیت منو ...

عزیزم شما واقعا نمیخوای راه حل هارو امتحان کنی؟

شاید این ادمای به نطر شما در ارامش تجربه هایی داشته باشن که این راه حل هارو میدن

عزیزم شما واقعا نمیخوای راه حل هارو امتحان کنی؟شاید این ادمای به نطر شما در ارامش تجربه هایی داشته ب ...

همه راه حل ها رو امتحان کردم. ببین عزیزم شوهرم مشکل روانی داره. نمیتونه خشمشو کنترل کنه. فقط با من اینجوری نیس، با همه اینجوریه . البته با غریبه ها نه، با ادمای نزدیک مثل پدر مادر و همسر. در کمال آرامش هم باهاش حرف بزنم، همینه. بهش بگم سگتم خرتم، بازم همینه. منطقی حرف بزنم، داد میزنه. از در احساسی وارد بشم، بازم داد میزنه. کلا میگه حق با منه همیشه. کلا میگه زن چه حقی داره ناراحت بشه؟ فقط میگه من هیچ کاری نکردم و همه ی تقصیرها گردن توعه. بعد جالبه بهترین مسافرت هم بریم، کلی پول توی جیبش باشه و حالش صد درصد خوب باشه هم بازم با کوچکترین ناملایمت یهو یجوری قاطی می‌کنه که انگار مثلا قتل یا خیانت اتفاق افتاده.اینحور وحشتناک داد میزنه. راه حل هم فقط نامه نوشتن به دردم میخوره. چون من رو در رو باهاش هر مدلی هم رفتار کنم، اون بازم داد میزنه. فقط کسی که اینجور آدم از نزدیک دیده و باهاش زندگی کرده، می‌فهمه چی میگم.