2777
2789
عنوان

شوهرم سرم داد میزنه و فحش میده

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 36 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا خودش حرف نمیزنه که. میگه تو حرف بزن باهام و از دلم دربیار. اما می‌دونم دهن که باز کنم، داد میزن ...

براش نامه بنویس وهمه ی حرفات و توش بزن بعد بگو اونم جوابتو فقط با نامه بده

داد و بیداد کردنش ربطی به بیش فعالی ندارهبه نظرم کوتاه نیا و باز بهش بگو از داد زدنش ناراحتی. فوقش ب ...

اونقدر سرم داد زده و کتکم زده، از استرس زیاد، تنبلی تخمدان گرفتم . دیگه نمی‌دونم چه غلطی بکنم 

نه اطرافیانش خوبن مامانش پرش میکنه من دیگه سردشدم خودشم فهمیده

دقیقا اینم مامانش روانیه. پدر شوهرم یه بار بهم گفت زنم قرص میخوره دکتر میره، هرچی گفت به دل نگیر.

دقیقا اینم مامانش روانیه. پدر شوهرم یه بار بهم گفت زنم قرص میخوره دکتر میره، هرچی گفت به دل نگیر.

بازخوبه یکی پشتته من که دیگه توان ندارم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
پس سر به سرش نزار . با عزیزم عزیزم جلو برو کارات پیش ببر

امیدوارم هیچوقت آدم روانی وارد زندگیت نشه. امیدوارم هیچوقت درکم نکنی و ذهنت همیشه همینجوری ریلکس بمونه.

خوبه ک شوهرت میخواد حرف بزنه . شوهر من اصلا علاقه ای ب حل مشکلات نداره سر هرچیزی دعوامون بشه حتی اگه ...

ببین همون موقعی که میاد الکی سر حرفو باز کنه جوابشو نده

بگو اون مساله ای که سرش دعوا کردیم هنوز باقی مونده. تا در مورد اون حرف نزنیم چیزی درست نمیشه

منم همسرم اینجوریه. اصلا دوست نداره حرف بزنه. ولی از وقتی من به زور باهاش حرف میزنم خیلی روابطمون بهتر شده

حتی پیش اومده میخواسته بره یه اتاق دیگه که حرف نزنه. دو دستی با زور نگهش داشتم که حرفمو بزنم

البته در کوتاه مدت ممکنه یکم اوضاع بدتر بشه ولی چون خودت هم حرفتو زدی کم کم خیلی همه چی بهتر میشه

حتی اگه اون قبول نکنه و چند برابر جواب بده ممکنه بعدا بهشون فکر کنه و یه تغییراتی بده

خودت هم چون حرفتو زدی دیگه اونطوری حالت بد نیست که هی بخوای خشم داشته باشی و خودخوری کنی و نشخوار فکری و ...

اونقدر سرم داد زده و کتکم زده، از استرس زیاد، تنبلی تخمدان گرفتم . دیگه نمی‌دونم چه غلطی بکنم

بهترین راه شکرگزاری 

یه تسبیح بردار ‌بگو خدایا شکرت که همسرم با آرامش با من صحبت میکنه یا جملات این شکلی آنقدر تکرار کن تا باورش کنی ‌بعد تصور کن تا اتفاق بیفته 

پشتمه؟ 😂 الان همون پدرشوهر از همشون بدتر شده. با پنبه سر می‌بره.

همون که گفتم شوهرم زن دوم گرفته😂

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

من نمیخوام منکر رفتارهای زشت همسرت بشم

اما شما دو راه داری

یا طلاق بگیری 

یا سعی کنی درست کنی زندگی رو. حداقل تلاش کنی براش. اونم راهش اینه وقتی میگه ناراحتم و میخوام حرف بزنم اجازه بدی حرفشو بزنه و بعدا شما ناراحتیت رو بگو

همون اول تا میگه ناراحتم مسابقه نیست که شما اگه نگی منم ناراحتم و حرف دارم ببازی که

اول حرفامم گفتم یا باید جدا شی یا باید مطابق با شخصیت طرف مقابلت سعی کنی زندگیت رو درست کنی

ببین همون موقعی که میاد الکی سر حرفو باز کنه جوابشو ندهبگو اون مساله ای که سرش دعوا کردیم هنوز باقی ...

کاملا درسته حرفت و منطقیه. اما مشکل اینه شوهرم با کوچکترین ناملایمت، به خودش حق میده که داد بزنه وسایل بشکونه فحش بده. داده‌های وحشتناک ها، نه داد معمولی. وحشتناک داد میزنه. من قبلا فکرمیکردم صدای داداشم خیلی بلنده، الان صدای داداشم پیش داد زدن های این مثل صدای دختر میمونه. یعنی اینقدر محکم داد میزنه شوهرم. بخدا از استرس می‌خوام اون لحظه سرمو به دیوار بکوبم چون هیچ غلطی نمیتونم بکنم اون لحظه. اون بخواد داد بزنه، باید داد بزنه تا تخلیه بشه.اصلا امکان نداره بخواد جلوی خودشو بگیره .

ببین همون موقعی که میاد الکی سر حرفو باز کنه جوابشو ندهبگو اون مساله ای که سرش دعوا کردیم هنوز باقی ...

اوایل اصرار می کردم ک حرفمو بزنم ب زور نگهش می داشتم با داد حرفمو میزدم یا پیامک میکردم عصبی میشد میزد هول میداد تحقیر می کرد الان دیگه بیخیال شدم . اخرین باری ک بهش گفتم برو دکتر نیاز جنسی فقط برای اقایون نیست ک .... فقط همینو گفتم یک ماه گذشته ک دیگه سمتم هم نیومده ... قبلا میومد کار خودشو راه مینداخت و میرفت فقط این جنبه نیست بقیه ی زندگیمونم همینه