با شوهرم چند روز پیش دعوا کردیم. چند روز قهر بودیم. دیروز آشتی کردیم و تاصبح فیلم دیدیم. اما هنوز حرف نزده بودیم درمورد دعوا . امروز گفت ازت ناراحتم، میخوام حرف بزنیم.گفتم باشه.منم ناراحتم و میخوام حرف بزنیم اما استرس دارم که سرم داد بزنی. گفتم ببین دستام می لرزه صدام میلرزه، میترسم دوباره داد بزنی. بعد بلافاصله صداشو برد بالا و گفت تو به ناراحتی من اهمیت نمیدی. گفت اصلا تو حق نداری ناراحت باشی ازم و فلان. گفت من کاری نکردم بخوای ازم ناراحت باشی. گفتم کاری نکرده باشی هم باید به احساساتم اهمیت بدی دیگه. پاشد صندلی رو کوبید رفت اتاق. بهش گفتم بخاطر این رفتارات نمیتونم باهات حرف بزنما. بعد اومد کلی سرم داد زد کلی فحش ناموسی بهم داد. گفتم بخاطر این رفتارات استرس گرفته بودما. گفتم تو اصلا میذاری آدم حرف بزنه؟ به نظرتون چجوری میشه با این آدم صحبت کرد.(اینم بگم روانشناسش تشخیص داده بیشفعالی بزرگسالان داره) بچه ها حالم خوب نیست، استرس شدید دارم قلبم آروم نمیگیره تند میزنه همش.😭
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خوبه ک شوهرت میخواد حرف بزنه . شوهر من اصلا علاقه ای ب حل مشکلات نداره سر هرچیزی دعوامون بشه حتی اگه مقصر باشه نمیاد جلو ی مدت قهر می کنیم بعد خود ب خود شروع میکنه به حرف زدن روزمره نه عذرخواهی می کنه نه حل میکنه ، تلاش ک میکنم حرف بزنیم یا جواب نمیده یا میگه دکتر بازی درنیار . ۷ ساله ازدواج کردیم مشکل جنسی داره تا الان دوبار فقط تونستم درمورد مشکلش بهش بگم برو دکتر ک نمیره و اصلا جواب هم نمیده . خواسته هامو صدبار گفتم یکبار حتی یکبار هم برنگشته جواب بده انگار با دیوارم حتی اصلاح هم نمیکنه