2777
2789
عنوان

شوهرم سرم داد میزنه و فحش میده

248 بازدید | 36 پست

با شوهرم چند روز پیش دعوا کردیم. چند روز قهر بودیم. دیروز آشتی کردیم و تاصبح فیلم دیدیم. اما هنوز حرف نزده بودیم درمورد دعوا . امروز گفت ازت ناراحتم، می‌خوام حرف بزنیم.گفتم باشه.منم ناراحتم و می‌خوام حرف بزنیم اما استرس دارم که سرم داد بزنی. گفتم ببین دستام می لرزه صدام میلرزه، میترسم دوباره داد بزنی. بعد بلافاصله صداشو برد بالا و گفت تو به ناراحتی من اهمیت نمیدی. گفت اصلا تو حق نداری ناراحت باشی ازم و فلان. گفت من کاری نکردم بخوای ازم ناراحت باشی. گفتم کاری نکرده باشی هم باید به احساساتم اهمیت بدی دیگه. پاشد صندلی رو کوبید رفت اتاق. بهش گفتم بخاطر این رفتارات نمیتونم باهات حرف بزنما. بعد اومد کلی سرم داد زد کلی فحش ناموسی بهم داد. گفتم بخاطر این رفتارات استرس گرفته بودما. گفتم تو اصلا می‌ذاری آدم حرف بزنه؟ به نظرتون چجوری میشه با این آدم صحبت کرد.(اینم بگم روانشناسش تشخیص داده بیش‌فعالی بزرگسالان داره) بچه ها حالم خوب نیست، استرس شدید دارم قلبم آروم نمیگیره تند میزنه همش.😭

فک کنم شوهرم زن دوم گرفته وتوههوی منی

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی چی؟

یعنی شوهرمنم همینقدربامن بدرفتارمیکنه اگه بحث بالابگیره کتک هم میزنه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
باهاش صحبت نکن فقط گوش کن و تا حدودی تایید کن بعد که آروم شد توهم حرف بزن

بابا خودش حرف نمیزنه که. میگه تو حرف بزن باهام و از دلم دربیار. اما می‌دونم دهن که باز کنم، داد میزنه.

یعنی شوهرمنم همینقدربامن بدرفتارمیکنه اگه بحث بالابگیره کتک هم میزنه

روانشناس بردیش؟ چرا اینجوری هستن؟ اونم مامان باباش رابطشون و زندگیشون داغون بوده؟

خوبه ک شوهرت میخواد حرف بزنه . شوهر من اصلا علاقه ای ب حل مشکلات نداره سر هرچیزی دعوامون بشه حتی اگه مقصر باشه نمیاد جلو ی مدت قهر می کنیم بعد خود ب خود شروع میکنه به حرف زدن روزمره نه عذرخواهی می کنه نه حل میکنه ، تلاش ک میکنم حرف بزنیم یا جواب نمیده یا میگه دکتر بازی درنیار . ۷ ساله ازدواج کردیم مشکل جنسی داره تا الان دوبار فقط تونستم درمورد مشکلش بهش بگم برو دکتر ک نمیره و اصلا جواب هم نمیده . خواسته هامو صدبار گفتم یکبار حتی یکبار هم برنگشته جواب بده انگار با دیوارم حتی اصلاح هم نمیکنه