2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به بعضی چیزا فکر کردم دقیقا چند وقت بعد همون اتفاق افتاده یا یاد یه فیلم قدیمی یا جدید می افتم چند ر ...

قانون رهایی چطوره؟

یعنی بعد از فکر کردن بهش تو دلت به انجام شدنش اعتقاد داری و بعد دیگع بهش فکر نمیکنی؟

یا هر شب تصورش کنم و راجبش بنویسم؟

و می‌دانم تو روزی باز خواهی گشت ...♥️

مستند راز رو ببین

امَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ✨️🤲خدایا به من و خانواده ام و تمام دوستانم و تمام کسانی که با آنها در ارتباط هستم سلامتی/آرامش/کار وبخت خوب/رفاه / فرزند و خوشبختی هدیه کن✨️خدایا ما را به حال خودمان وامگذار و تا ابد حب حسین را سهم دلهای ما کن🤍🥺✨️خدایا به بیماران سلامتی به مجردین بخت خوب به متاهلین  خانه ایی پر ازعشق  و به فرزندانمان لبخند و شادی را هدیه کن🤲❤️بگو الهی آمین✨️(دعای دست جمعی)
قانون رهایی چطوره؟یعنی بعد از فکر کردن بهش تو دلت به انجام شدنش اعتقاد داری و بعد دیگع بهش فکر نمیکن ...

زیاد راجب قانونش نمی دونم 

چیزی که هست این فکر می کنم راجب بعضی چیزا قدرت جذب بالای دارم 

روشش مثل کتاب چهار اثر فلورانس هست؟

کتابه رو نخوندم

مستند راز همه چیز رو به زبان ساده توضیح میده

تو این مستند کسایی حضور دارن که خودشون نتیجه دیدن

امَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ✨️🤲خدایا به من و خانواده ام و تمام دوستانم و تمام کسانی که با آنها در ارتباط هستم سلامتی/آرامش/کار وبخت خوب/رفاه / فرزند و خوشبختی هدیه کن✨️خدایا ما را به حال خودمان وامگذار و تا ابد حب حسین را سهم دلهای ما کن🤍🥺✨️خدایا به بیماران سلامتی به مجردین بخت خوب به متاهلین  خانه ایی پر ازعشق  و به فرزندانمان لبخند و شادی را هدیه کن🤲❤️بگو الهی آمین✨️(دعای دست جمعی)
زیاد راجب قانونش نمی دونم چیزی که هست این فکر می کنم راجب بعضی چیزا قدرت جذب بالای دارم

منم قبلا قدرتم بالا بود

الان یادم نیست چیکار کردم

شما میدونی؟

اگه میخوای به خواستت برسی حدود چهل روز هرشب یه ساعت درنظر بگیر اون لحظه هر رویایی داری بنویس مثلا من فلان ماشین رو دارم و چیزی که مربوط به خواسته بنویس بعد چهل روز رهاش کن به گذر زمان وارد زندگیت میشه و اون خواسته رو داری به هیچ کس نگو و اون نوشته رو نگه دار و مخفی کن 

کتابه رو نخوندممستند راز همه چیز رو به زبان ساده توضیح میدهتو این مستند کسایی حضور دارن که خودشون نت ...

مرسی

شما خودتون نتیجه گرفتید؟