2777
2789
مرسیشما خودتون نتیجه گرفتید؟

یه مدت کار میکردم

بعد ول کردم

ولی به اکثرش رسیدم

بعضیا هم مسیر هدفام برام باز شد

حست موقع نوشتن خیلی مهمه

باید باور کنی لایق چیزایی که مینویسی هستی

امَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ✨️🤲خدایا به من و خانواده ام و تمام دوستانم و تمام کسانی که با آنها در ارتباط هستم سلامتی/آرامش/کار وبخت خوب/رفاه / فرزند و خوشبختی هدیه کن✨️خدایا ما را به حال خودمان وامگذار و تا ابد حب حسین را سهم دلهای ما کن🤍🥺✨️خدایا به بیماران سلامتی به مجردین بخت خوب به متاهلین  خانه ایی پر ازعشق  و به فرزندانمان لبخند و شادی را هدیه کن🤲❤️بگو الهی آمین✨️(دعای دست جمعی)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه مدت کار میکردمبعد ول کردمولی به اکثرش رسیدمبعضیا هم مسیر هدفام برام باز شدحست موقع نوشتن خیلی مهم ...

من راجب یه موضوعی

هم سابلیمینال گوش دادم

هم نوشتم

هم تصور کردم

حتی حین تصور از شوق گریه میکردم

ولی هنوز اثر نزاشته...

و می‌دانم تو روزی باز خواهی گشت ...♥️

من راجب یه موضوعیهم سابلیمینال گوش دادمهم نوشتمهم تصور کردمحتی حین تصور از شوق گریه میکردمولی هنوز ا ...

راستش من سابلیمینال و قبول ندارم

نوشتنو شروع کن

و مطمئن باش بهش میرسی

خدا صدای تو رو میشنوه

و مسیر رسیدن به هدفاتو برات باز میکنه

امَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ✨️🤲خدایا به من و خانواده ام و تمام دوستانم و تمام کسانی که با آنها در ارتباط هستم سلامتی/آرامش/کار وبخت خوب/رفاه / فرزند و خوشبختی هدیه کن✨️خدایا ما را به حال خودمان وامگذار و تا ابد حب حسین را سهم دلهای ما کن🤍🥺✨️خدایا به بیماران سلامتی به مجردین بخت خوب به متاهلین  خانه ایی پر ازعشق  و به فرزندانمان لبخند و شادی را هدیه کن🤲❤️بگو الهی آمین✨️(دعای دست جمعی)
راستش من سابلیمینال و قبول ندارمنوشتنو شروع کنو مطمئن باش بهش میرسیخدا صدای تو رو میشنوهو مسیر رسیدن ...

مرسی از وقتی که گذاشتی🤍

و می‌دانم تو روزی باز خواهی گشت ...♥️