2777
2789

سلام دوستان

دوستان عزیزم اینجا چون مخاطب زیاد داره این پیام میزارم که کسی گرفتار نشه ، 

شرکت با نام آرادبرندینگ که خیلی روی زبان ها افتاده یک شرکت کلاهبرداریه ، لطفا لطفا تحقیق کنید و سرمایتون دستشون ندید، گول حرف مشاورا رو نخورید ، گول سایت و فیلم ها رو نخورید، تمام حرفا دروغه تمام فیلم ها برای گول زدنه ، من توی شرکتشون بودم حتی کامنت هاشون اجباریه و تمام کامنت های منفی پاک میکنند گول اون‌حرفا رو نخوووووریدددد.

اراد برندینگ کلاه.بردار_ آرادبرندینگ کلاه.بردار

ما براش کامنت میذاشتیم حقوقمونو دادن تابستون ۴۰۱

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

فقط میگی کلاهبرداریه،ولی هیچ دلیلی نیوردی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا اینا که پول ندارن ولی ممنون 

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

منم دیدم ، باهاشون صحبت کردم .کسی ک بقیه رو میگ کلاه برداران خودش از اول کلاهبرداری می‌کنه ک میگ

وقتی نشستن زیر پات به بهانه تجارت و درامد میلیاردی خونتو و ماشینتو و سرمایه ات ازت گرفتن اونوقت بیا اینجا کامنت بزار برامون تعریف کن،

من قصدم مطلع کردن بقیست خاستید باور کنید نخاستید باور نکنید.

من یه عالمه براشون محتوا نوشتم ولی خیلیاش رو تسویه نکردن

بله اطلاع دارم، 

اولین کارشون تجارته که سرمایه کلان از مردم میگیرند و جوابشون نمیدن،

در کنار تجارت دور کاری هم نیرو میگیرند و پول نمیدن ....

وقتی نشستن زیر پات به بهانه تجارت و درامد میلیاردی خونتو و ماشینتو و سرمایه ات ازت گرفتن اونوقت بیا ...

ن منظور من همون آراد برندینگ بود ... چون بمن زنگ ک زد میگف ما دوره بهتون نمیفروشیم دوره فروش نیستیم و...