2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو هم هیچگونه خدماتی براش ارائه نکن بگو میخوام راحت باشم

موندم بهش پیام بدم بگم که مگه قرار نبود ۵۰ ،۵۰ باشه 

۵۰ درصد بیرون رفتن هات با من باشه 

۵۰ درصد با دوستات و تنها 

چون دیروز ک بحث رفتن شد و بهش پیام دادم گفت دلم گرفته دوست دارم برم بیرون اینقدر رو مخم نرو با پیام هات 

موندم بهش پیام بدم بگم که مگه قرار نبود ۵۰ ،۵۰ باشه ۵۰ درصد بیرون رفتن هات با من باشه ۵۰ درصد با دوس ...

باید برنامه ریزی کنه خو ازدواج ینی خونواده ای ک تشکیل میدی باید الویت باشه نه دوست! ارتباط داشته باش با دوستای درست حسابیش ولی تایپش باید کمتر از وقت گذروندن باتو باشه، تو خودت چرا با دوستات نمیری؟

باید برنامه ریزی کنه خو ازدواج ینی خونواده ای ک تشکیل میدی باید الویت باشه نه دوست! ارتباط داشته باش ...

اون نمیزاره 

امروز ک بهش گفتم منم ببر خونه عمه ام ،اونجا خوس باشم پیشش تو ک میخوای بری 

میگه چرا مثل آدم های عقده ای میخوای یه چیزیوتلافی کنی 

کاری نکن که فلان فلان کنم بهت گفت دوست داری اخر هفته برو خونه بابات خوشبگذرون

اون نمیزاره امروز ک بهش گفتم منم ببر خونه عمه ام ،اونجا خوس باشم پیشش تو ک میخوای بری میگه چرا مثل آ ...

میتونم بدونم دوتاتون چند سالتونه؟ این آدم اصن به بلوغ نرسیده نباید زن میگرف لج‌ کردن مال زندگی مشترک نیس منی ک مجردمم اینو حالیمه

نه ۵ ماهه ازدواج کردیم

اها پنج ماهه خب بگووووو دیگ تازه رفتین زیر یه سقف نگران نباش من از خیلیا شنیدم بعد ازدواج تا یکی دوسال هنوز قلق زندگی مشترک دستشون نیومده بود همینجور بودن پس سعی کن باهاش لج نکنی سعی کن باهاش آروم صحبت کنی تو مواقعی ک میدونی عصبانی یا خسته نیس درست میشه

اها پنج ماهه خب بگووووو دیگ تازه رفتین زیر یه سقف نگران نباش من از خیلیا شنیدم بعد ازدواج تا یکی دوس ...

پس الان بهش پیامی چیزی ندم 

اگه برگشت هم سرسنگین نباشم؟؟

پس الان بهش پیامی چیزی ندم اگه برگشت هم سرسنگین نباشم؟؟

پیام اصلا هیچوقت نده نه الان نه هرگز همیشه بمون بیاد حضوری صحبت کنید تو پیام نه لحن مشخصه نه هیچی ، سرسنگینم در حد اینکه به خودت برس به خونت برس بشین فیلم نگاه کن آشپزی کن نه ک اخمو باشی فقط تو دنیای خودت باش اون خودش کم کم میاد سمتت اومد با نرمی از خواستهات بگو بهش بگو ک خستگیشو‌درک میکنی اینکه باید تایمی رو با دوستاش باشه ولی تو هم برای دلگرم بودن به زندگی به حضورش احتیاج داری ،اما درکل اینو یادت باشه یه زن هرچقدرم مرد خوبی داشته باشه باید دنیایی جدا از اون زندگی مشترک هم برای خودش بسازه چه ازنظر استقلال چه تفریح و اینکه بلد باشی خودت به تنهایی هم روحیتو میزون نگه داری چون زندگی قافل گیر کنندس عزیزم خدای نکرده ممکنه یه روزی چه بعد پوستر چه پنج سال چه سی سال اون مرد دیگ نباشه حالا به هرنحوی یا طلاق یا فوت و…. باید بتونی ادامه بدی تنهایی