2777
2789

من اصلا از خودموراضی نیستم حایی ک باید خرف میزدم سکوت کردم

اصلا نمیدونم چیکار کنم

همش حرص میخمرم جرا جواب ندادم بعد میشینم خود خوری میکنم سالها و نابود میکنم خودمو

حالا من حرف زدنم خراب کرده 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا خیلی از خودم حرص میخورم احمق فرضم کردن علنا خاک. تو سر من

دور از جونت 

اینطور نیس 

پاشو یه لیوان آب بخور و عاقلانه فک کن بهش دفعه بعد چطور کنی خوبه

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

منم همه جا همینجوریم تو لحظه عکس العمل و حرف مناسب نمی‌گم سکوت میکنم بعدش انقد خودخوری میکنم که مریض ...

دقیقا منم همینم

خیلی حس گندیه خیلی گنددددد 

میبینی حتی سالهاعد یادم. میاد و خود خور یمیکنم و رو دور ک. میوفتم دیگه تاذمدت ها خواب و ارامش ندارم

منه احمق تر ازین جیزام باز لال مونی میگیرم

دیگ عادتته

باید کتاب بخونی راجبش

دقیقا منم همینمخیلی حس گندیه خیلی گنددددد میبینی حتی سالهاعد یادم. میاد و خود خور یمیکنم و رو دور ک. ...

دلیلش اینه ما حاضر جوابی بلد نیستیم اینجوری بار نیومدیم متاسفانه الان با آدم هایی مواجهیم که باید جوابشون و بدیم و بلد نیستیم حالا شمارو نمی‌دونم من انقد خودخوری کردم قلبم زده دست چپم انقد درد می‌کنه ،خوابم بهم ریخته شبا نمی‌خوابم ، داغون شدم 

دلیلش اینه ما حاضر جوابی بلد نیستیم اینجوری بار نیومدیم متاسفانه الان با آدم هایی مواجهیم که باید جو ...

ن اتفاقا منم عین خودتم شدت خود خوریم خیلیی زیاده دقیقا عین خودت میشم دست چپم درد میگیره شدید یا استخون درد شدیدی قلبم تیر میکشه یا معدم درد شدیدی میگیره و حالت تحوع و میگرن

من حاضر جواب بودم و هیتم اما تو بچگی خیلی سرموب شم هنوز اثراتش تو وجودمه اما الان دیگه خیای خودمو پاکسازی کردم و میکنم اما باز یجا لال باشم سالها حتی یخود خوری میکنم