2777
2789
عنوان

اسم بیمارستانی که به دنیا اومدین چیه و کدوم شهره ❓😌❤

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 80 پست
بیمارستان آراد. تهران البته کرج بودیم فقط تهران دنیا اومدم الانم هست دکترم هنوز زنده س 😊

😍👌

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
اخی گاندی

وقتی سوخت مامانم میگفت پاقدم تو بود🤣

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امام حسین ، مشهد ، هر روزی که میرم دانشگاه و برمیگردم از جلوش رد میشم

اخییی منم بعد به دنیا اومدنم هنوز به اون بیمارستان رفو و آمد دارم

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
بیمارستان نمازی شیراز مامان بابام رفته بودن مسافرت(( ازخوزستان به شیراز)) مامانم تو اتوبوس درداش شر ...

الهی😍❤

بیمارستان پارسیان تهران مامانم شرایطش خیلی بد بود ولی منو حامله بود حتی یه جاهم دکترا گفتن مادر نجات ...

خداروشکر 

بیمارستان حزب در سال ۶۰ تبریز که الان بیمارستان چشم پزشکی علوی هست هر وقت ازاونجا رد میشیم مامانم می ...

🥲👌