یه آقا که مورد اعتماد شون باشه میره نمونه اسپرم میده که مثل آزمایش اسپرم هستش و تو پروسه آی وی اف استفاده میشه لقاح انجام میشه با تخمک خودشون و بقیه مراحل
خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
باور کن که حست به بچه ای که از پرورشگاه میاری فرقی نداره. یکی از فامیلامون بیشتر از بیست ساله ازدواج کرده و بچه میخواست ولی بچه دار نمیشد. راضی به فرزندخواندگی هم نبود. تا بالاخره دو سال پیش یه بچه به فرزندی گرفت. الان همه ش ناراحته که چرا زودتر این کارو نکرده.
اسپرم اهدایی چه فرقی با پرورشگاهی داره؟ اون که قرار نیست شبیه باباش بشه ؟
فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
هیچ کس را در زندگی مقصر نمیدانم... از خوبان خاطره و از بدان تجربه میگیرم...بدترین ها عبرت میشوند و بهترین ها دوست...❤ حرف اشتباهی است که میگویند (با هر کس مثل خودش رفتار کرد) که اگر چنین بود: از منیت و شخصیت هیچ کس چیزی باقی نمیماند💛
اسپرم اهدایی چه فرقی با پرورشگاهی داره؟ اون که قرار نیست شبیه باباش بشه ؟
دقیقا
اهدایی هم خوب اسپرم یکی دیگست. بچه پرورشگاهی هم مال یکی دیگست..
هیچ کس را در زندگی مقصر نمیدانم... از خوبان خاطره و از بدان تجربه میگیرم...بدترین ها عبرت میشوند و بهترین ها دوست...❤ حرف اشتباهی است که میگویند (با هر کس مثل خودش رفتار کرد) که اگر چنین بود: از منیت و شخصیت هیچ کس چیزی باقی نمیماند💛