2777
2789

کدوم خوبه بزنم با بی بی کرم ک خوب بشه پوستمم؟؟؟؟

ی چیز سبک بگین من نمیشه خیلی ارایش کنم بیرون🥲🥲خیلی بهم نمیاذ کرم زیاد

و اینکه من خیلی سفیذم بعذ هر کرمی میخرم منو سبزه میکنه بنظرم ب من چ رنگی ینی چ شماره رنگی میاد؟

دعا کنین بشه اونی که توی دلمه…🩷

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بی بی کرم خوب جذب میشه ؟برای پوستی که کرم پودر خوب جذب نمیکنه و میمونه

اره هم سبکه هم روتوش داره هم خیلی خوب میمونه و اصلا عرق هم کنی خراب نمیشه

مث ضدافتابع

اگه دوس نداری بقیه بفهمن آرایش داری ضد آفتاب رنگی بزن پوستتم سالم میمونه

اونم دارم میزنم ولی مث بی بی کرم

میخوام یکم پوستم رنگ واقعیش باشع ولی خب جوش دارم

من درمورد سی سی کرم فارماسی زیاد شنیدم میگن کلا کاور سی سی از بی بی بیشترهبنظرم دور کرم پودرو پنکک ر ...

اره منم شنیدم جوش میرنه پوست بدجور

منم شنیدم میگن بهتره

اونم دارم میزنم ولی مث بی بی کرممیخوام یکم پوستم رنگ واقعیش باشع ولی خب جوش دارم

بی بی کرم فارماسی بزن کاورش خوبه رنگ روشنشو بگیر 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

اره من نابود شدم مراقب پوستت باش از این بلا ها سرش نیار بعد باید صدبرابر هزینه کنی ک برگرده ب امروزت ...

مامانمم میگ

میگ جاای اینا روتین انجام بده پوستت خوب بشه

مامانمم میگمیگ جاای اینا روتین انجام بده پوستت خوب بشه

مامانت کاملا درست میگ 

روتین سرخود هم خوب نیس حتما برو دکتر

ببین میگن دکترای پوست با ی برند قرارداد دارن همونو میدن ب آدم و...ولی باور کن هر چیم بدن طبق جنس پوستت میدن اگ سود خفنی نداشته باشه ضررم نمیرسونه بهت

اما امان از وقتی روتین سرخود هی استفاده کنی

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

اره نگران اونم هستم🥲اخه بدون کرمم حس میکنم خوب نمیشم🥲

دخترخاله ی منم خیلی جوش جای جوش داشت دکتر بهش گفت کرمپودر نزن به جاش ضدافتاب رنگی بزن

ضدافتاب رنگی بهتره اگر بگیری ولی من شنیدم سی سی کرم فارماسی خیلی خوبه چندتا دوستام میزنن

- خودت‌ باش؛ جهان‌ اصالت‌ را مےستاید!✨️