2777
2789

اره همین اختلاف فرهنگیا منو ترسونده چون من برعکس از حالت نرمالم خیلی دختر ازاد تریم مسافرت با دوستام میرمو و ..

یبار باهاش حرف میزنم بهش همه اینارو میگم گف نه منم بیخیال میشم چون نمیتونم بخاطر قیافش قید ازادیمو بزنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این خواهرش پزشکه نشون میده مخالف کار بیرون نیستن دروغم نمیگه چون پسردایی دوستمه یبار قبلا دوستم گفته ...

والا من نامزدم خواهراش بیرون کار میکنن 

ولی نامزدم اجازه نمیده من بیرون کار کنم 

در حد آنلاین شاپ 

که کاراشم خودش انجام میده پست و اینا 

تو فکر اینم بهم بزنم

شما که میگی ظاهری پسند کردین 

سریع صمیمی نشین خودتونو دست نیافتنی نشون بدین

رسمی صحبت کنید این سوالای مهم رو هم بپرسید 

که بعد ها مثل من خدایی نکرده گیر نکنید

ماه بانو دلت از غم دنیا نگیره 

والا من نامزدم خواهراش بیرون کار میکنن ولی نامزدم اجازه نمیده من بیرون کار کنم در حد آنلاین شاپ که ک ...

من فکر نمیکنم ازدواجمون جورشه چون منم ازینور خیلی دختر ازادیم با دوستام مسافرت میرمو و ... ولی خب یبار میشنم باهاش حرف میزنم شاید قبول کرد که بعدا حسرتش نمونه بدلم 

دقیقا مث کراش من دومتر قد هیکلی چشم و ابرو و موهای معجد و خیلیی مشکی پوست سبزه طلایی حیف شد واقعاً � ...

صداشووو نگووو صداشم خیلی مردونس بعد من چند بار باهاش بیرون رفتم خودش حساب کرد دونگ نگرف واقعا حس کردم کنار یه مرد جنتلمنم😁

اخه تقصیر خودشه پسر تو واسه چی میای تهران خونه عمت ک من تورو ببینم 😁

صداشووو نگووو صداشم خیلی مردونس بعد من چند بار باهاش بیرون رفتم خودش حساب کرد دونگ نگرف واقعا حس کرد ...

وای دقیقا منم صدا شو شنیدم اینطوری بودم که واو 

خیلی خوب بود 

یحوری بود انگار تستسترون الان ازش میزنه بیرون😂

اونم اهوازی بود 

لاشی هم بود یکم البته 

اا
بببین قد بلند ابرو کمون چشماش سیاهه وای😂😂😂

خب ببین دو تا برادر هم باز اخلاقشون با هم فرق میکنه خب بیشتر باهاش اشنا شو تا اخلاقش دستت بیاد من خودم اصلیتم لره و خانمم عرب ولی فرهنگها متفاوته حتی دوستای عربی که دارم باز اخلاقشون با هم فرق میکنه

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
صداشووو نگووو صداشم خیلی مردونس بعد من چند بار باهاش بیرون رفتم خودش حساب کرد دونگ نگرف واقعا حس کرد ...

ببین بنظرم اگه سنت کمه یه چندماه باهاش باش ببین چطوریه 

عجله دارید برا ازدواج؟

کی خواستگاری کرد ازت؟

اا
وای دقیقا منم صدا شو شنیدم اینطوری بودم که واو خیلی خوب بود یحوری بود انگار تستسترون الان ازش میزنه ...

واییی دقیقعا خواهر این پسرای اهوازی با قلب ماها چیکار کردن 😂😂😂

ببین چند روز پیش باهاش رفته بودم بیرون بعد شلوار قد نود پوشیده بودم من خودمم سفیدم این یه پارچه انداخته بود رو پام میگف مردم پاتو نبیننن😂😂😂😂

ببین بنظرم اگه سنت کمه یه چندماه باهاش باش ببین چطوریه عجله دارید برا ازدواج؟کی خواستگاری کرد ازت؟

سنم کمه ۲۱ سالمه عجله ای ندارم ببین خاستگاری اونجوری ک ن ولی دوستم زنگ بهم ک اره پسرداییم ازت خیلی خوشش اومده و بیشتر اشنا بشیدوووو....

خب ببین دو تا برادر هم باز اخلاقشون با هم فرق میکنه خب بیشتر باهاش اشنا شو تا اخلاقش دستت بیاد من خو ...

میخوام بیشتر بهش فرصت بدم  یه چند بار صحبت کنیم  اخلاقش بیشتر بیاد دستم