2777
2789

چرا وقتی میخوای کار خودتو بکنی می بری پیش دکتر

از چی ترسیدی؟ که اون ندونه چی میده ولی تو میدونی؟

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من     که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید ..‌.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا وقتی میخوای کار خودتو بکنی می بری پیش دکتراز چی ترسیدی؟ که اون ندونه چی میده ولی تو میدونی؟

خب پرس و جو کردم گفتن نده بچست بزرگ بسه خوب میسه و اینا ولی الان دیگه غیر قابل تحمل شده 

اگر اصلا استفاده نکردی اره شروع کن1ماه بده بعد ببر

اگر یکی دوبار دادی وقطع کردی دیگه ندادی. باید مجدد بری دکتر 

چون بعضی داروها وقتی دوسه بار داده بشه قطع بشه بدن نسبت بهش مقاوم میشه و دیگه جواب نمیده باید دارو عوض بشه تاجواب بده

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

یه چیز بهت بگم؟ 

مادری

نگرانی

اما ته ماجرا رو بهت میگم

اگه الان قرص و شربت بهش ندادی و البته همراه با مشاوره

5 سال دیگه جرات نداری بذاری از خونه بره بیرون چون هر دفعه یک دسته گلی برات به آب میده

الان فکرش جمع نمیشه که ده دقیقه یک جا بشینه، آروم روی صندلی بشینه

5 سال دیگه فکرش جمع نمیشه که تصمیم درست بگیره و هر کی هر کاری ازش خواست انجام میده

اون متخصص با ۱۵ سال تحصیل اکادمیک نمیدونه ولی تو میدونی؟. سریعا مطب بزن طبابت کن

نمیدونن دیگه

خیلی عجیبه؟

قدیم که این دکترها و وسایل تشخیص طبی پا نگرفته بودن مردم همه سالم بودن و زندگیشونو میکردن شما یه مریض سخت به من نشون بده که دکترهای ایران درمانش کرده باشن