دختره اومد اونجا منم رفتم رفیقامم گفتم دور وایسید هر موقع دیدین اوضاع خرابه بیاید هیچی سرش باند پیچی شده بود اومد جلوم بهم گفت میدونی با کی در افتادی بعد یکی محکم زد زیر گوشم دیدم با چوب و چماق دارن میان گفت الان جنازتم اینجا نمیمونه گفتم فکر کردی تنها میام از اونور بچه های ما با قمه خلاصه من خودمو کشوندم کنار گزاشتم بزنن همو اخر سرم یچه های ما زدن دختره ام رفت شکایت کنه دیگه دوستان به چخ رفتم باید دیه بدم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چه پسر شرییی هستی توووو یا ابلفضل ببین خدایی نکرده که کیبین این دعواها سرتو به باد دادی
نترس من از غرور متنفرم پس درنتیجه کسایی ام که مغرورنو له میکنم کسایی که خودشونو میگیرن کسایی که فکر میکنن ادما بالا پایین دارن من خودمو با اون رفتگر یکی میدونم نه بالاتر
چه پسر شرییی هستی توووو یا ابلفضل ببین خدایی نکرده که کیبین این دعواها سرتو به باد دادی
بخام برات مثال بزنم میدونستی من تموم رلام از نظر بقیه قیافه نداشتن؟ولی از نظر خودم بهترین بودن سر همین میخام بگم هیچ وقت برام مهم نبوده زشت و زیبا اتفاقا من اعتقاد دارم اونی که قیافشو دست کاری نمیکنه دورو نیست من از اینجور ادما خوشم میاد نه اینایی که ولو ان
بخام برات مثال بزنم میدونستی من تموم رلام از نظر بقیه قیافه نداشتن؟ولی از نظر خودم بهترین بودن سر هم ...
دقیقا افرین خداکنه منم یه عشقی مثل تو نصیبم بشه
یکی قیامو ببینه میگه چه دختر ساکت وسربه زیریه ولی منم یکم شر هستم واسه خودم رزمی کارم تقریبا۱ماه پیش بود که یه پسرهبم گیر داده بود که جوری زدمش که به گ...ه خوردن افتاده بود
هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.
دقیقا افرین خداکنه منم یه عشقی مثل تو نصیبم بشهیکی قیامو ببینه میگه چه دختر ساکت وسربه زیریه ولی منم ...
کات کردم با رلم اومده میگه باید امروز بیای عقد کنیم گفتم چی میگی دیونه شدی میگه نه کاملا جدی ام گفتم من هنوز تو رو نشناختم بعد بریم سر خونه زندگی گفت اره همونجا فهمیدم اینم به فکر فرار از خونس میخاد یکی بیاد بگیرتش بهش گفتم به سلامت