2777
2789
عنوان

بیاید بگم جریان دعوام چیشد توی تایپیک قبل گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 58 پست
نه ایول خوب کاری کردی😂فقد کاش میشد ذات ادمارو عوض کرد

مگه مرد و زن داره ما لرا کسی که خیانت میکنه رو میکشیم چه زنش چه مردش میخاستم بابامو بکشم ننم قسمم داد جلومو گرفت وگرنه الان سینه قبرستون بود

#بزرگی نمیبینم جز الله

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه مرد و زن داره ما لرا کسی که خیانت میکنه رو میکشیم چه زنش چه مردش میخاستم بابامو بکشم ننم قسمم دا ...

ن منم نگفتم فقد مردا خیانت میکنن ک منظورج ذات ادمایی ک خیانت میکنن بود 

اینجام میکشن ولی فقد خانمارو

ن منم نگفتم فقد مردا خیانت میکنن ک منظورج ذات ادمایی ک خیانت میکنن بود اینجام میکشن ولی فقد خانمارو

من نمیدونم ننم چه بدی بهش کرد این کارو کرد وقتی داشتم میزدمش با کمر بند میخاستم خفش کنم اشکام در اومده بود 

#بزرگی نمیبینم جز الله

هاوم خوب گفتی

فقط میچسبم به کارم یکی دو سال دیگه مهندسی برق خودرومو میگیرم میکشونم خودمو بالا بهترین زنو برای خودم میگیرم بهترین رسیدگی رو بهش میکنم مث اینا نیستم

#بزرگی نمیبینم جز الله

هع فکر ازدواجو دیگ کلن از ذهنم انداختم بیرون😂💔

دیگه ببین همممون اینکارو میکنیم کسی که بگه نمیکنم چرت میگه اشی که برای همه پخته شده ولی خب من به فکر اینم کاش زبانم خوب بود زن خارجی میگرفتم 😂😂

#بزرگی نمیبینم جز الله