2777
2789
عنوان

خانما دیشب خاب دیدم یکی از دندون های پایینم افتاده تعبیرش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 47 پست

استارتر جای خواهرمی ک اینو میگم ولی اگه نزدیکم بودی ی دل سیر میزدمت انقد عصبی شدم😡😑😂

ب هیچچچچچ وجه خوابتو برای هیییچکس تعریف نکن میدونستی اگه کسی چه ب اشتباه چ درست تعبیر خوابت رو بهت بگه واست اتفاق میفته؟

حتی اگه طرف علم تعبیر خواب نداشته باشه همینطوری بپرونه بازم اتفاق میفته

امام رضا میگن هرخوابی دیدی چ خوب چ بد بگو انشالله که خیره

دیگه انقد پافشاری نکن چی میشه تعبیرش فقط بگو انشاالله ک خیره و فکرهای مثبت کن

الانم ک ذهنت خراب شد برو صدقه بده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همیشه خودتون تعبیر به خیر کنید صدقه بندازید و برای دیگران تعریف نکنیدزمان و موقعیت خواب خیلی مهمه پس ...

به نظرت خاب های نیم روزی  هم تعبیر میشن؟؟یعنی بعد از ظهر خاب ببینی

🌱‌تا میتونید نَفَهمید ، فَهمیدَن دَرد دارِه :(:💠💔
استارتر جای خواهرمی ک اینو میگم ولی اگه نزدیکم بودی ی دل سیر میزدمت انقد عصبی شدم😡😑😂ب هیچچچچچ وجه ...

یا خدا من نمیدونستم  

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

به نظرت خاب های نیم روزی هم تعبیر میشن؟؟یعنی بعد از ظهر خاب ببینی

فکر کنم اگه تعبیری داشته باشه معمولا همون روز تعبیر میشن

آخه هر خوابی تعبیر نداره

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

خانمها میشه تعبیر خواب منم بگید چیه 

من دیشب تو نواب دیدم  برادر شوهرم زنجیر طلای شوهرمو میخاد

ماهم میگیم نمیشه نمیتونیم بدیم و...  مادرشوهرمم میگه ک ن بدن هیچی نمیشه گم نمیکنه 

معنیش چیه؟؟ 

فکر کنم اگه تعبیری داشته باشه معمولا همون روز تعبیر میشنآخه هر خوابی تعبیر نداره

من پریروز بعد از ظهر همین خاب رو دیدم فرداش مامانم بهم گفت که زن همسایه فوت کرده😔😔

🌱‌تا میتونید نَفَهمید ، فَهمیدَن دَرد دارِه :(:💠💔

صدقه بده فقط 

آیت الکرسی بخون 

تعبیرش جالب نیست ولی صدقه بده که رفع بلا بشه

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

خانمها میشه تعبیر خواب منم بگید چیه من دیشب تو نواب دیدم برادر شوهرم زنجیر طلای شوهرمو میخادماهم می ...

این جا هیچ کس معبر نیست عزیزم

خواب هاتون هم برای دیگران تعریف نکنید، خودتون به خیر تعبیر کنید و صدقه بدید

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
یا خدا من نمیدونستم

اشکال نداره بار اخرت باشه الانم مثبت فکر کن

ی خانومی شوهرش رفت ب سفر

خواب دید شوهرش میمیره

ب پیامبر گفت این خوابو دیدم تعبیرش چیه پیامبر گفتن ینی اینکه شوهرش ب سلامت بر میگرده (یا نمیدونم عمرش طولانی میشه ی همچین چیزی)

دو س بار اون زن این خوابو دید و رفت پیش پیامبر و همون حرفارو شنید

بار اخر رفت ب ی ادم دیگه گفت این خوابم و هی چندبار دیدم تعبیرش چیه اونم بهش گفت ینی شوهرت میمیره و واقعا این سری همسرش در سفرش فوت کرد 

من پریروز بعد از ظهر همین خاب رو دیدم فرداش مامانم بهم گفت که زن همسایه فوت کرده😔😔

روحشون شاد❤

شاید مرتبط بوده، بازم صد در صد نمیشه گفت

استارتر جای خواهرمی ک اینو میگم ولی اگه نزدیکم بودی ی دل سیر میزدمت انقد عصبی شدم😡😑😂ب هیچچچچچ وجه ...

بله نباید خواب رو تعریف کرد برای دیگران

ولی اینجوری نیست که چون الان گفتن صد در صد بد تعبیر بشه

ولی خیلی باید مواظب باشن