سلام. یک ساله ازدواج کردم.حقوق من و شوهرم با هم حدود ۷۰ میلیونه. بین ۶۰ تا ۷۰. به نظرتون با این حقوق باید زندگی با رفاهی داشته باشیم ؟ ولی اصلا اینطور نیست. یه خونه ۷۰ متری به زور خریدیم و به طور کلی تقریبا ماهی ۵۵ میلیون قسط میدیم. و عملا هیچ پول خاصی برامون نمیمونه. شاید کلن ۵/۶ تومن توی دستمون بمونه . به نظرتون میتونم به آینده امیدوار باشم ؟ تحت فشارم واقعا دوران مجردیم بهترین خرج هارو میکردم الان نمیتونم اصلا هر ماه خرید برم و درست حسابی به خودم برسم و واقعا اذیتم
من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
این اوج بی مدیریتی جفتتونه وگرنه بااین حقوق میشه خیلی راحت زندگی کرد.
۵۵ قسط
فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️