2777
2789

ماتازمان تولدبچه اولم دوسال عقدبودیم ویه سالم خونه خودم بودم که حامله شدم واون زمان یه پرایدمعمولی بالوازم نسبتاخوب داشتیم چون براجهازمون خوب خریدیم که من همه رودوباره مجددتغییردادم به غیرفرش ومبل ولوازم برقی تااینکه دختراولم بدنیااومدوشوهرم یه مغازه کوچیکی زد وبعدیه سال مجددتغییرشغل دادویه شغل دهن پرکن وتوچشمی داشت نمتونم شغلشوبگم خلاصه شوهرم دوسال ازمغازه جدیدش گذشت ویه ماشین گرون قیمت به پول ۵سال پیش ۹۰۰ملیون خریدوکم کم رفتاردیگران باماتغییرکردزمانیکه زندگی معمولی داشتیم دیگران بهمون احترام میزاشتن چون من وشوهرم ادمای مظلوم وبی حاشیه بودیم ولی بعدتغییرشغل شوهرم و...ایناکلااحترام وبرخوردهمون ادماچندبرابرشدهمه دیگه توهرجمع ومحفلی شوهرموخیلی عزت واحترام میزاشتن ادما همون ادمابودناولی صرفابه خاطرشرایط جدیدماتغییرکردن هه وچقدبد که پول به ادماشخصیت بده ماتاحدودی تواین شرایط خیلی توچشم اطرافیان افتادیم وناگفته نماندضررمالی هم داشتیم تمام لوازمموعوض کردم به غیراوناییکه گفتم وخلاصه عیدافامیلامیومدن ومیرفتن خیلی تعریف میکردن وپشت سرحسادت میکردناتوظاهردوست بودن حتی باورکنیداشخاص غریبه هم بهت احترام میزاشتن که اگه باهمون پرایدمیرفتی ادم حسابت نمیکردن پول واقعااحترام وتوجه میاره من به چشم خودم توبالاوپایین زندگیم دیدم کم کم اوضاع مابه کروناخوردوماضررپشت ضرروفقط تونستیم سرمایمون به هرمصیبتی بودحفظ کنیم وتواولین فرصت ماشین روبامقداری طلاتبدیل به ملک کردیم البته یواشکی به هیچکس نگفتیم شوهرمم مغازشوقراره جمع کنه وباپولش یه ماشین درحد۶۰۰اینابخریم ویه شغل جدیدشروع کنه یاباماشین کارکنه یاتوشرکت های خصوصی درخواست بده زندگی درس خوبی بهم دادکه ادمابه شدت موضعشون قابل تغییره

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم این شرایط رو الان حدود سه ساله کاملا دارم درک می کنم فقط بديش اینه احساس می کنم رفتا ر آدما افسرده ام کردن

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
منم این شرایط رو الان حدود سه ساله کاملا دارم درک می کنم فقط بديش اینه احساس می کنم رفتا ر آدما افسر ...

ازرفتاردیگران ناراحت نشو آگاه شو اینوبارهاتوذهنم پلی میکنم

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است
ازرفتاردیگران ناراحت نشو آگاه شو اینوبارهاتوذهنم پلی میکنم

حتما این حرفتونو امتحان میکنم ممنون

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .