پاستیل_خانومم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 607 عنوان حق با منه یا خانواده همسرم شما بیاین 262 بازدید | 20 پست من خانواده همسرم توقع دارن نهارا برم پیششون حداقل بعدش چندساعتم بشینم ظرفارو هم بشورم من ازمون دارم خسته شدم از این وضعیت همسرمم کمکی در حل کردن این موضوع نداره بنظرتون بهتره برم کتابخونه؟ خیلی آرزو دارم تو دنیا میشه توی دلت برام خوبشو بخوای❤️🥺 یعالمه حسرت تو دلمه🥺🫧 1403/10/14 | 15:21 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۱۲۳۰۹۸ عضویت: 1400/06/08 تعداد پست: 3481 منم توعقد همین بود ۱۵نفر بودن هرروز میرفتم ظرفام هر وعده با من بود موقع بحث ریپلای نمیخونم دیگه🤣😘🖐
پاستیل_خانومم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 607 منم توعقد همین بود ۱۵نفر بودن هرروز میرفتم ظرفام هر وعده با من بود بنظرت چیکار کنم بخدا نمیکشم خیلی آرزو دارم تو دنیا میشه توی دلت برام خوبشو بخوای❤️🥺 یعالمه حسرت تو دلمه🥺🫧
aydaa3223 عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 748 خانواده همسر منم همین توقع رو از من داشتن میگفتن صبح که چشاتو وا کردی باید بیایی صبحونمونو اماده کنی با هم بخوریم جمع کنی فقط ناهارم دقیق اینجا باشی حمالی کنی دیدم زیاد تو مخم میرن قطع ارتباط کردم الان مغزم راحته
callisia_18 عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 134 من هنوز ازدواج نکردمولی ک اگ بخام ازدواج کنم با این چیزایی ک تو نی نی سایت میگن و خانواده شوهر انتظار داره ب دو روز نکشیده دق میکنم😂اصلا نمیتونم تحمل کنم یکی ب من زور بگه یعنی چی ک هر روز بری خونه مادر شوهرت؟ مگ خونه مامانتم هر روز میری، چ توقع های بیجایی
پاستیل_خانومم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 607 خانواده همسر منم همین توقع رو از من داشتن میگفتن صبح که چشاتو وا کردی باید بیایی صبحونمونو اماده کنی ... تو ی ساختمونم چه خاکی تو سرم کنم خیلی آرزو دارم تو دنیا میشه توی دلت برام خوبشو بخوای❤️🥺 یعالمه حسرت تو دلمه🥺🫧
پاستیل_خانومم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 607 من هنوز ازدواج نکردمولی ک اگ بخام ازدواج کنم با این چیزایی ک تو نی نی سایت میگن و خانواده شوهر انتظا ... 😔😔😔 هي دنيا خیلی آرزو دارم تو دنیا میشه توی دلت برام خوبشو بخوای❤️🥺 یعالمه حسرت تو دلمه🥺🫧
aydaa3223 عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 748 تو ی ساختمونم چه خاکی تو سرم کنم ماهم تو یه ساختمونیم من بالام اونا پایین قطع ارتباط خشک رفتار کن بزار شرشون کم شه وگرنه آرامشو ازت میگیرن
۱۲۳۰۹۸ عضویت: 1400/06/08 تعداد پست: 3481 بنظرت چیکار کنم بخدا نمیکشم برو بشور بنظرم من خونه بابام ی استکان نمیشستم ولی ظرفای خونه مادرشوهر بامنه کلا یجورایی متاسفانه عروس ینی همین دیگ اگ میخوای باهات خوب باشن قبول کن این مسئله رو موقع بحث ریپلای نمیخونم دیگه🤣😘🖐
پاستیل_خانومم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 607 ماهم تو یه ساختمونیم من بالام اونا پایین قطع ارتباط خشک رفتار کن بزار شرشون کم شه وگرنه آرامشو ازت م ... باباش زنگ ميزنه اجبار ميكنع بايد بياييي هرچي ميگم نه باززززز اجبار ميكنع نه بايددددددد بيايي خیلی آرزو دارم تو دنیا میشه توی دلت برام خوبشو بخوای❤️🥺 یعالمه حسرت تو دلمه🥺🫧
پاستیل_خانومم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 607 برو بشور بنظرم من خونه بابام ی استکان نمیشستم ولی ظرفای خونه مادرشوهر بامنه کلا یجورایی متاسفانه عرو ... 😔😔😔 خیلی آرزو دارم تو دنیا میشه توی دلت برام خوبشو بخوای❤️🥺 یعالمه حسرت تو دلمه🥺🫧
aydaa3223 عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 748 باباش زنگ ميزنه اجبار ميكنع بايد بياييي هرچي ميگم نه باززززز اجبار ميكنع نه بايددددددد بيايي میفهمم من همشو تجربه کردم بگو باشه و قطع کن و نرو من همینکارو میکردم بعد تیکه مینداختن چرا نیومدی میگفتم کار پیش اومد نتونستمچند باری گفتم باشه و عمل نکردم دیگع بیخیال شدن
۱۲۳۰۹۸ عضویت: 1400/06/08 تعداد پست: 3481 😔😔😔 از شستن ظرف بیشتر ناراحتی فکر کنم نه؟ موقع بحث ریپلای نمیخونم دیگه🤣😘🖐