2777
2789
عنوان

بیاین یه چیز دارک بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 73 پست
اونجا قضیه دارک تر میشه که بری درباره ی خودت نظر منفی بدی

مثلا بگه کات کردیم الان با یه میمون خانمی در ارتباطه بعد خودت تایید کنی 😂😂😭😭😭

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا بگه کات کردیم الان با یه میمون خانمی در ارتباطه بعد خودت تایید کنی 😂😂😭😭😭

دقیقا

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸
من هر بار یک دانشجو درباره رلش حرف میزنه فکر میکنم کراشمه 🤡💔

🥺😂نه 

واقعا حس بدیه

ولی خب بارهاا برام پیش اومده که دیدم چقدر آدم تو این دنیا هست که شرایطش مثل منه و احتمالش خیییلی کمه این اتفاق

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
کدوم تاپیکا

هر چی 

مثلا تاپیک رل کراشت باشه

تاپیک اکس پارتنرت باشه

کراشت با اسی یکی باشه

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

خیلی فکرمودرگیرمیکنه این موضوع فک میکردم تنهام😂

نه من زیاد بهش فکر میکنم 😭😭❤️

هر چی مثلا تاپیک رل کراشت باشهتاپیک اکس پارتنرت باشهکراشت با اسی یکی باشه

اهااان

بغضی وقتا ب ذهنم رسیده مثلا مهمونی برم بعد پشت سرک تاپیک بزنن😂

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

نه من زیاد بهش فکر میکنم 😭😭❤️

عزیزم جلوی خودتو بگیر جذبش میکنیااااا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸
آخه کی مارو میشناسه

مثلا یکی تو دنیای واقعی که میشناسه این جا عضو باشه و دربارت تاپیک بزنه 

یا حتی عکس گذاشته باشه و خودت ندیده باشی 💀

اهااانبغضی وقتا ب ذهنم رسیده مثلا مهمونی برم بعد پشت سرک تاپیک بزنن😂

من چون زیاد با فامیل در ارتباط نیستم نگرانی درباره اونا ندارم 😂

عزیزم جلوی خودتو بگیر جذبش میکنیااااا

خدا نکنه 🥲🩶

مثلا یکی تو دنیای واقعی که میشناسه این جا عضو باشه و دربارت تاپیک بزنه یا حتی عکس گذاشته باشه و خودت ...

فک نکنم

ولی واقعا دارکه😂

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

من چون زیاد با فامیل در ارتباط نیستم نگرانی درباره اونا ندارم 😂

چ خوب😂

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

خدا نکنه 🥲🩶

پس فکر نکن

همچین اتفاقی نادره

1
5
10
15
20
25
30
35
40