2777
2789
زیادی هاته و صد البته چند روز دیگه با مادرشوهرش به مشکل برمیخوره

اتفاقا اونقدری ک با مادرشوهرش بگو بخند داره به مادر خودش نداره

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دوست ندارم اصلاهفت ماهه عقدم یه شبم خونه مادر همسرم نموندمخیلییییی هم خانواده خوبین ولی به نظرم ص ...

وقتی با اصرار زیادشون مواجه میشی چیکار می‌کنی 

همسرت نمیگه بمون یا تو ردروایسی نموندی تاحالا

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️
عقلش کم چوبشو میخوره

چوبشو اینا نمی‌خورن شانس دارن خوانواده شوهرش عاشقشن‌دورش میگردن قربون صدقش میشن تاج سرشون گذاشتن 

چون میگن عاشق شوهرشه

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
خیلی عالیه اینجوریمن که خیلی از دوران عقد خسته شدم اون اونجا من اینجا اصلا هم خونه خودمون احساس میکن ...

الاهی انشالله زود عروسی بگیری قشنگم من باهاشون خیلی راحتم کلا 

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

وقتی مردا تو دوران عقد خیلی زیاد خانومشون رو ببینن ، ویگه تمایلی برای عروسی ندارن، همش عروسی عقب میوفته، دوست من تو عقد زیاد می رفت خونه ی مادرشوهر  چهار سال عقدش طول کشید، هر بار بحث عروسی می شد، پسره و خانوادش می گفتن عجله ای نیست. بعد شوهرشم پر رو شده بود با کوچکترین دعوا می گفت تو زن منی لازم بشه اجازه نمیدم برگردی پیش خانوادت 

آخر هم عروسی سبکی گرفتن اونم دختره خیلی اصرار کرد 

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
و منی ک اصرار میکنن تا برمبااینک دو قدمیه مانولی اینطوری عزیزترم

اون میره و عزیزتره

وقتی با اصرار زیادشون مواجه میشی چیکار می‌کنی همسرت نمیگه بمون یا تو ردروایسی نموندی تاحالا

من همیشه با دعوت قبلی برای ناهار یا شام میرم خونشون

اصرار زیاد نمیکنن

بکننم میگم فردا دانشگاه دارم کارورزی دارم از خونه خودمون راحت تر میرم

همسرم اجبار نمیکنه بمونم حتما

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

چوبشو اینا نمی‌خورن شانس دارن خوانواده شوهرش عاشقشن‌دورش میگردن قربون صدقش میشن تاج سرشون گذاشتن چون ...

به خیال خودش این فکرارو میکنه

بعدا ک ریدن بهش 

حالش میاد سرجاش 🤣

عزیزممم مبارکه ماهم همون اردیبهشت یا توی عیده😁😍♥️

به سلامتی😍

جهازت و گرفتی؟ 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

وقتی مردا تو دوران عقد خیلی زیاد خانومشون رو ببینن ، ویگه تمایلی برای عروسی ندارن، همش عروسی عقب میو ...

والا ماکه هشت ماه توعقد بودیم همش باهم بودیم زود عروسی گرفتیم بازم فرق داره 

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

عقلشو داده اجاره الان نمیفهمه ۵سال بعد حالیش میش۷

ن بابا اونقدر قدردان هستن ازش 

خوانواده شوهرش عاشقشن‌دورش میگردن قربون صدقش میشن تاج سرشون گذاشتن 

چون میگن عاشق شوهرشه

ن بابا اونقدر قدردان هستن ازش خوانواده شوهرش عاشقشن‌دورش میگردن قربون صدقش میشن تاج سرشون گذاشتن چون ...

اولشه 

😂همه اولا اینن 

بعدش یهو میشن ما. غاشیه

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻