2777
2789
عنوان

کیا روتین پوستی خارجی دارن😢

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 80 پست

من دیگه رو آوردم به محصولات ایرانی 

همش چرت و پرت هست هیچ تاثیر خاصی ندیدم از اوردبنری بگیر تا کیلینیک پوستمم خوبه اما تغییری ندیدم به نظرم همش تبلیغ هست همون ایرانی هارو بزن تمام 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید محصول مناسب پوستت انتخاب نکردی و بنظرم حالا که توی این مرحله ای بهترین کار مراجعه به دکتر پوسته

دکتر پوست رفتم خاک بر سرش پن درمالیفت و کرم کنترل کننده چربی درمالیفت و ضدآفتاب رنگی پرودرما داد

خب شوینده روغنی سراوی بگیر کوزارکس ک ابرسان نیست باید حتما درکنارش ابرسان بزنی بعدم مرطوب کننده ولی ...

پوستم چربه و مستعد جوش شوینده روغنی بگیرم؟

اول اسنس آبرسان رووکتین میزنم بعدش مرطوب کننده حلزون کوزارکس 

تا به حال هر کدوم از سرم های اوردینری و داشتم راضی بودمکوزارکس هم برای من خوب بودنیتروژینا هنیشه تو ...

ادترولی معتبره محصولاتش اصله

تازه اینا رو با مشورت مشاور پوست پیجشون خریدم گفت برای پوست چرب و مستعد جوش مناسبه 

ادترولی معتبره محصولاتش اصلهتازه اینا رو با مشورت مشاور پوست پیجشون خریدم گفت برای پوست چرب و مستعد ...

چی بگم

ولی تو ایرانیا رویوال و برایت مکس محصولات عالی دارن

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
دکتر پوست رفتم خاک بر سرش پن درمالیفت و کرم کنترل کننده چربی درمالیفت و ضدآفتاب رنگی پرودرما داد

خوب اینا که خوبه 

امتحان کنین اول بهتون نساخت بعد برید یه مدل دیگه 

من نمیگم محصولات ایرانی حرف اول میزنه ولی با توجه به بودجه و‌در دسترس بودن گزینه های قابل تاملی هستن شما هم که بهترین برندها نتیجه نگرفتی