2777
2789
عنوان

میخوام اسمم دیگه اسمم نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 101 پست
هر بار یه کاربر رو ریپلای میکنه میگه امضاش رو بخونن😐

ی طورایی انگاری خودمونم مقصرم 

که با یه حرف بی ادبی اونا نشستیم سر جامون 

و بی حیایی و بی تربیتی انقد تو جامعمون رواج پیدا کرد 

الان ایشونم فک میکنه با زدن حرفایی که اصلا به سنش نمیخوره میشه اون آدم خوبه 

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه اون خامه مال و نگا این هزارمین اکمه همش الیم الینام همون الی سابق دیگ شماره کم آوردم 🦦🩸

این شخصیت خودتو نشون میده چجوری با بقیه صحبت کنی 

یا زهرا .....صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) .... اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک........ ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ... مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت.دلی شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

اخه اون خامه مال و نگا این هزارمین اکمه همش الیم الینام همون الی سابق دیگ شماره کم آوردم 🦦🩸

عزیز من میتونی از ی لحن دیگه استفاده بکنی 

میفهممت که تو جامعه بدی دارین بزرگ میشین 

جامعه ای که حرف زشت زدن افتخاره براشون 

ولی شما متفاوت باش 

سعی کن اونقد با کمالات و با شخصیت باشی که اصلا ننگت بیاد از همچین کلماتی استفاده کنی 

بازم میگم نمیخوام مث آدمای تخس فقط نصیحت کنم 

میخوام بهت بگم که میتونی راه بهتریم برا زندگی قشنگت انتخاب کنی♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نی نی یار ۵ آنلاین هست ان شالله لغو میکنن کاربرای بی تربیت بچه مدرسه ای و

امضاش رو فقط درست کنه

اخه چجوری هر امضایی تایید میشه 

یا زهرا .....صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) .... اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک........ ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ... مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت.دلی شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

عزیز من میتونی از ی لحن دیگه استفاده بکنی میفهممت که تو جامعه بدی دارین بزرگ میشین جامعه ای که حرف ز ...

این و میبینی خانم و محترمی که داری منو رو میکوبی میتونستی مثل ایشون محترمانه صحبت کنی اگه باهات بد صحبت کردم انعکاس رفتارت بوده 

امضاش رو فقط درست کنهاخه چجوری هر امضایی تایید میشه

امضا تاییدیه نمیخواد 

سایت هم داره گیترش پیدا میکنه 

نمیرسن به همش رسیدگی کنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امضاش رو فقط درست کنهاخه چجوری هر امضایی تایید میشه

من یه بار امضا گذاشته بودم اسم چند تا کاربر که بهم بی احترامی کرده بودن یادم نره اونو حذف کردن نی نی یارا ، حالا فحش به این رکیکی تو امضاشه به همه هم میگه جالبه ری اکشن نی نی یارا 

من یه بار امضا گذاشته بودم اسم چند تا کاربر که بهم بی احترامی کرده بودن یادم نره اونو حذف کردن نی نی ...

جدی؟

امضارم میتونن حذف کنن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این و میبینی خانم و محترمی که داری منو رو میکوبی میتونستی مثل ایشون محترمانه صحبت کنی اگه باهات بد ص ...

یه چیز جالبتر اینکه بالاتر به خود منم حرف زدی😁

ولی خب حس میکنم دوست دارم 

ی طورایی حس میکنم با شخصیتی ولی تحت تاثیر جامعه قرار گرفتی و اینطور شدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اخهههههه اسمش و میخواااااد مذهبی کنهههه اونم فاطمهههه با همه فاطمه ها لجم نمدونم چرا

من چندبار واسه امضات گزارش زدم ولی نمی‌دونم چرا رسیدگی نمیکنن🫨

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁