2777
2789
عنوان

میخوام اسمم دیگه اسمم نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1354 بازدید | 101 پست
من عمم میگفت از نظر ایجد و فلان اسمم خوب نیست اسمشو گذاشت زهرااولا هیچکس بعش زهرا نگفت بعد اینقدر بد ...

آزمایش الهی بوده شاید اما بازم فکر نکنم خیلی مهم و درست باشه

به هرحال انتخابم و کردم باقیش با خدا

انشاءالله خیره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیوشو بخون خود به خود نادیده میگیریش

وایی خجالت کشیدم

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

مشخص هست کاملا .جالبه یه شعار هم دارن همیشه میگن احترام بذاریدولی ما که هیچ احترامی ندیدیم 😁

واقعا ی لحظه دلم سوخت برای نسلی که ایشون و امثالهم مادرشون میشن😔😔

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن

و برای هزارمین بار بیوم و به خودتون بگیرید

سلام لطفا امضا ایشون رو بخونید 

این امضا مورد تایید سایت هست؟!!

@niniyar_3    

@niniyar_5    

یا زهرا .....صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) .... اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک........ ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ... مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت.دلی شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

نی نی یارا کجان تگ کنید بیان فقط بلدن کاربرای قدیمی و بی حاشیه و لغو کنن

نی نی یار اومدن بهشون بگید 

یا زهرا .....صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) .... اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک........ ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ... مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت.دلی شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

سلام لطفا امضا ایشون رو بخونید این امضا مورد تایید سایت هست؟!!@niniyar_3 @niniyar_5

اگه پیاماشونم گزارش بزنید زودتر رسیدگی میشه بهش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خامه مال برا آدمایی مثل تو این هزارمین اکمه

دختر خوب 

میدونم تو سنی هستی که فک میکنی با بد دهنی به جایی میرسی 

ولی اینو بدون بی احترامی به کسی که بهت بی احترامی نکرده از بد هم بدتره 

سعی کن به این حست غلبه کنی 

فهمیدم تو بیوتم چی نوشتی نمیخواد دوباره اطلاع بدی!!

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه پیاماشونم گزارش بزنید زودتر رسیدگی میشه بهش

هر بار یه کاربر رو ریپلای میکنه 

میگه امضاش رو بخونن😐

دختر خوب میدونم تو سنی هستی که فک میکنی با بد دهنی به جایی میرسی ولی اینو بدون بی احترامی به کسی که ...

اخه اون خامه مال و نگا این هزارمین اکمه همش الیم الینام همون الی سابق دیگ شماره کم آوردم 🦦🩸