2777
2789
عنوان

بازم جمعه و ناراحت

76 بازدید | 3 پست

من برای امتحان آیین نامه دارم میخونم امروز با همسرم گفتم ک پاشو کمک کن نهارو تو بپز اما ی نهار خیلی ساده بهش گفتم فقط پنج دقیقه وقت بزار داد و بیداد کرد و کلا روزمون خراب شد گفت جای زن و مرد عوض شده و رفت اون سر بازار.  خیلی خیلی خیلی زود هوار میشه و ب شدت عصبی شده خیلی شک دارم بهش گفتم تو مشکل داری وگرنه من چیز بدی نگفتم گفت نمیخاد هیچ بپزی گرفت خوابید می‌دونه من قهر کنم ی هفته کلا همه چیزم جدا میش ولی گذاشت ناراحت بمونم کلا عجیب شده شما همسرتون غذا میپزه سالی یبار یا وقتی مریض باشین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه خودش بخواد اره .من هیج وقت نمیگم پاشو فلان کارو کن ..شوهرتو بشناس .اگه دوست نداره ازین کارا کنه ...

داشتم درس می‌خواندم چون شاغلم و امروز وقت دارم بخونم اما کلا واکنش عجیبی داشت آخه قبلا آشپزی میکرد اما ب دروغ میگ بلد نیستم کمک هم میده اما کلا جدیدا خیلی عصبی. واکنشی شده واس ی چیز کوچیک داد  میکشه خب می‌تونست پاشه کمک کنه باهم نهار بخوریم بعشم گفتم ک واس چیزای کوچیک باعث ناراحتی نشو چون من خیلی دیر از دلم درمیره