2777
2789

خواهرم تازه ۴ ماهه عقد کرده هنوز عروسی نگرفتیم که مادر شوهرش تصادف کرد و فوت شد ، خیلی حالم بده ، چون آدم خجالتی هستم نمیدونم وقتی رفتم خونشون چطور گریه کنم که بفهمن خیلی متاثر شدم😢 چطوری باهاشون ابراز همدردی کنم ؟؟؟😢😢😢 من بلد نیستم زیاد

مادرشوهر خواهرت فوت شده چراشما گریه کنی😐

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مادرشوهر خواهرت فوت شده چراشما گریه کنی😐

آخه از وقتی اومدن خواستگاری خواهرم تا الان یک سال گذشته و تو این یک سال رابطه نزدیکی با هم داشتیم به خاطر همین خیلی ناراحتم چون زن خیلی خوب و مهربونی بود😢

آخه از وقتی اومدن خواستگاری خواهرم تا الان یک سال گذشته و تو این یک سال رابطه نزدیکی با هم داشتیم به ...

لازم نیست گریه کنی بنظر من 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

ان شالله از اون خانواده های خرافاتی نباشن ....گریه کردن که غصه نداره یاد پدر بزرگی مادربزرگی که فوت ...

که مثلا نگن پاقدم عروسه؟!!!!

چه ربطی داره آخه

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه از وقتی اومدن خواستگاری خواهرم تا الان یک سال گذشته و تو این یک سال رابطه نزدیکی با هم داشتیم به ...

خدارحمتش کنه،تسلیت میگم بهتون

اسی عزاداری هرقومی فرق داره،هرکس یه جور عزاداری می‌کنه ،من خودم وقتی وارد میشم میرم پیش صاحب عزا میشینم گریه میکنم بعد حالا دستش رو میگیریم تسلیت میگیم یا بغل میکنیم ،اگه فامیل دور باشه همون دست دادن و گریه و تسلیت گفتن