2777
2789

از این ویروس جدیده گرفتم الان خوب شدم فقط سرفه مونده 

سرفه ی خشک تمام گلوم زخمه انقدر سرفه کردم ،دنده هام درد گرفته از سرفه ی زیاد 

ریه ام خس خس میکنه 

چیکار کنم 

هر چی شربت و ابجوش میخورم بی فایده است 

🩵بالاخره تو کوچه ی ما هم عروسی میشه🩵

عشقم زمان بده بهش خوب میشی من ۸ ماه پیش گرفتم تا ۸ ماه سرفه می کردم ، فقط باید بذاری دورش بگذره و استراحت کنی هیچ راه حلی نداره 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرفه بیشترین عاملش خلط پشت حلق هست که کنده نمیشه.باید مایعات گرم بخوری و بخور بدی تا نرم بشن.یکسری داروهایی هستن خلط رو روان میکنن.

پودر تیموسیپ خیلی خوبه گیاهیه داروخونه داره.

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم
سرفه بیشترین عاملش خلط پشت حلق هست که کنده نمیشه.باید مایعات گرم بخوری و بخور بدی تا نرم بشن.یکسری د ...

معذرت میخوام ولی اصلا خلط نیست 

سرفه هام خشک هستن 

بچه من سابقه اسم داره يعني سرفه افتضاح 

شش سالشه دكتر اينو داد عالي بود صبر كن بفرستم برات 

فقط براش دعا كن

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

سرفه خشک اگه داری‌

شربت زوفا و شربت بنفشه از عطاری بگیر عالیه 

گیاهی هست 

بافت شم مثل شیره خرما و انگوره 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

منم دقیقا اینجوری بودم از شدت خارش گلو سرفه هایی که شب خوابم نمیبرد ازیترومایسین خوردم مونت لوکاست و دیفن هیدرامین و اکسپکتورانت پودر روتارین هم بگیر خوبه معجزه نمیکنه اما بهتر میکنه سرفه هارو

- خودت‌ باش؛ جهان‌ اصالت‌ را مےستاید!✨️

بچه من سابقه اسم داره يعني سرفه افتضاح شش سالشه دكتر اينو داد عالي بود صبر كن بفرستم برات فقط براش د ...

ایشالا زود زود سلامتی کاملشو به دست میاره کوچولوت عزیزم 

دستت درد نکنه ممنونم گلم 

معذرت میخوام ولی اصلا خلط نیست سرفه هام خشک هستن

پس آلرژی هست.سرفه آلرژیک اسپری میخواد.میرفتی دکتر واست اسپری بنویسه.یا اگر تو خونه داری بزن.

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم