2777
2789
عنوان

صاحب باغ رو رفتم پیدا کردم گفت از قدیم الایام اینجا جن هست😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 5608 بازدید | 189 پست
منم همینطورررر🥺🤣

اره قدیما یکی از دوستام می‌گفت اگه بخوای میتونی باهاشون دوست شی یعنی تسخیرشون کنی .

دوستم باهاش دوست شد بهشون غذا میداد و باهم بازی می‌کردن😂 بقیه خانوادش نمی‌فهمیدن .

بعد من از یه عالمی  پرسیدم گفتن اصلا اینکارو یه نکنی خطرناکه و ممکنه اتفاق بدی بیفته و خداهم ناراحت میشه و از این حرفا  

دیگه بیخیال شدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جن وجود داره 

یکی میگه نیست؟

ولی اجازه ورود به زندگی انسان رو نداره به جز معصومین

و لذا کسایی که میگه ما جن دیدیم فقط دارن خیالبافی میکنن

مثل تاپیک شما

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

جن همه جا وجود داره،اوناهم موجودات خداهستند،ولی این اجازه رو ندارن وارد دنیای ما شن،به چشم همه هم نمیان،به چشم کسی که خیلی بترسه و کسی که خیلی شجاع باشه نمیان،دنیای خودشون رو دارن

باور من شکل های وحشتناکی دارن من خودم هیچ اعتقادی نداشتم نمی‌دونم چرا میبینم شونبه نظرم باید خونمون ...

خوب فایده اش چیه بفروشید یه خانواده دیگه گرفتارش میشن باید مشکل حل کنید

سفید و سیاهنبا زمین ۵_۶ سانت فاصله دارن یهو کوچیک میشم یهو تا سقف میرن اگه بهت دست بزنن شوک بهت وارد ...

وایی🤣🤣

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓❤کاربری دست دونفره🍒|❥برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

خوب خدارو شکر نماز می خونی .حالا بگرد تو رفتارت ببین کی و کجا کاری کردی که اجازه دادی اونا وارد زندگ ...

حاجی ازبچگی میبینم رومن کلاچیزی جواب نمیده

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

ببین خونه ما هم جن بود مار رو هم خیلی  اذیت میکردن ولی با این حال خودشو نشون نمیداد فقط اذیت میکرد تا اینکه بابام  رفت پیش یه دعانویس خوب دعا گرفت  الان  بیشتر از دوساله که از اذیتا خبری نیست

تو که اونقدر میبینی شون دیگه باید کنتر بترسی 

نمیتونی باهاشون صحبت کنی؟ 

من قبلا خیلی لباس هام رو تکون نیدادن یهوباز گفتم جون خودت نکن😂

یا وقتایی که وسایلم گم میشه میگم تورو خدا بیارش خدا شاهده سریع پیداش میشه وسیلم 

چند روز پیش دیدم توی قابلمه چهارم که استفاده نشده برنج بود گفتم خیلی بیشعوری😂😂

یا هفته پیش که دلم درد میکرد مدیونتم تا صبح ده بار میومد بالای سرم میگفت حالت خوبخ؟ بیدار بودم صدای زنی بود خیلی واضححح

کاربر قدیمی هستم💕
جن همه جا وجود داره،اوناهم موجودات خداهستند،ولی این اجازه رو ندارن وارد دنیای ما شن،به چشم همه هم نم ...

ببین اخرو زمانه یواش یواش دارن ظاهر میشن مثل زمان حضرت سلیمان .

اما فعلا در حد همون دود و هاله دیده میشن تا به موقش که کاملا ظاهر بشن