2777
2789
عنوان

عقدم نامزدم میگه با مامانم برو شنا

| مشاهده متن کامل بحث + 2249 بازدید | 83 پست
عزیزم مسخره میکنن چون خووشون چاقن دست پیش میگیرن پس نیفتن تو همونی که من گفتمو بگو با خنده و شوخی

حتما عزیزم

حالا خواهرشوهرم از وقتی من عقد کردم دو ماه بعدش رفت باشگاه‌ ثبت نام کرد گفت میخوام اندامم بشه مثل تو

مادر شوهرم گفت نن اندامت خوبه حرف نزن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شاید مادرشوهرت جلوی تو از اندامت تعریف نمیکنه خیلیا اینجورین ...مادرشوهر خودمم اینجوریه ...عالم و ادم از زیبایی من تعریف میکنن و میپرسن المانی یا روسم؟؟ اینا فقط لبخند میزنن ...تو عقد ارزوم بود یکبار بگن اره عروسمون واقعا زیباست ولی میدونی چرا میگم شاید جلوی تو تعریف نمیکنن؟؟ تو عقد بودم با مادرشوهرم رفتم مزون واسم پیراهن بخره و جلوش لخت شدم با سوتین بودم و لباس پرو میکردم ....وقتی رفته خونه به دخترش گفته بدن من مث پنبه سفید مث بلور شفاف و بدون لک بوده ....میدونی چحوری فهمیدم؟؟دختر خواهرشوهرم یه روز اومد لباسمو زد بالا شکممو دست زد گفت وای زندایی بدنت مث پرنسس هاس چقدر نرمه چقدر سفیده ....مامان مهناز گفته بدن فلانی جونو ندیدین چقدر قشنگه ...یه لباس زیر قرمز تنش بود خودشم سفیدددد اصلا کنده بود ....باور میکنی شاخ دراوردم این حرفارو از دهن اون بچه شنیدم ....اونجا بود که فهنیدم اینا جلو روی من از من تعریف نمیکنن انگار پررو نشم ....ولی در غیاب من ازمن تعریف میکنن .شاید مادرشوهرتو هم اینجوریه جلو روی تو ازت تعریف نمیکمه و دیگرانو تعریف تمجید میکنه ‌‌بعضیا واقعا کرم دارن و لذت میبرن دختر مردمو اذیت کنن ...الان همه ارزوی هیکل و اندام لاغر دارن و دنیا خرج میکنن لاغر وفلت باشن ‌‌‌....

.

کاربری سوممه  ،تازه وارد نیستم 😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر باشه عزیزم؟!!.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون فقط ، گشنشه .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو  روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکر پرنده ها هم باشیم تو این هوا غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹...

دقیقا من بهش گفتم من دوست ندارم و همینطور همسرمم خوشش نمیاد چاق بشم .

اونا اگه نمیپسندیدنت نمیومدن خواستگاری یا بعدش سنگ مینداختن بهم بزنن...اونا فقط میحوان سرکوبت کنن اعتناد بنفستو پایین بیارن ...کلا چون عروسی رو عروس عیب میزارن 

کاربری سوممه  ،تازه وارد نیستم 😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر باشه عزیزم؟!!.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون فقط ، گشنشه .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو  روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکر پرنده ها هم باشیم تو این هوا غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹...

سلام عزیزمراستش نمیشناسمدکتر کامران بلیغی و انوش شفیعی رو میشناسم ولی چنوب تهران نیستن

ممنونم عزیزم کامران بلیغی رو هم اینجا تعریفش رو شنیدم حالا آدرسش کجاست یا بزنم نت میاد؟؟؟خودتون تجربه داشتین یا صرفا از دیگران شنیدید؟؟

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
عزیزم ببخشید میدونم از من نپرسیدی ولی نظرمو میگم حقیقتا من رفتم دکتر ولی خب هیچ تاثیری نداشت و گفت ج ...

سلام گلم ممنونم بابت راهنماییتون یه سوال دارم گلی جون منظورم از جاشون اون فرو رفتگی نیست ها چون اونارو میدونم درمان ندارن منظورم اون لک وقرمزیها هست الان شما فرو رفتگی دارید یا لک ها هم مونده😱😱

سلام گلم ممنونم بابت راهنماییتون یه سوال دارم گلی جون منظورم از جاشون اون فرو رفتگی نیست ها چون اونا ...

خواهش میکنم عزیزم
ببین لک هاشو و قرمز بودنشون میره به مرور زمان حدود چند هفته طول میکشه ولی فرورفتگی ها میمونه 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .

خواهش میکنم عزیزم ببین لک هاشو و قرمز بودنشون میره به مرور زمان حدود چند هفته طول میکشه ولی فرورفتگی ...

خب بلزم جای شکرش باقیه که اون قرمزیا بره چون الان یه هفتس گرفتم خیلی قرمزن حتی هنوزم زخمن عزیزم شما برای درمان خود آبله چه کارا کردید وچند سالتون بود گرفتید من سن بدی گرفتم وجاش هیچ وقت خوب نمیشه😔😔

خواهش میکنم عزیزم ببین لک هاشو و قرمز بودنشون میره به مرور زمان حدود چند هفته طول میکشه ولی فرورفتگی ...

ببخشید سوالام زیاده عزیزم الان برای من سرشون حالت عفونی خطرناک نیست؟؟؟ دکتر بهم هیدروکسیزین وآسیکلوویر داره هر ۸ساعت میخورم یه دونه زیر چشمم بود نمیدونستم آبله هست فک کردم جوش کندم حالا زیرچشمم ورم داره به نظرت ورمه میخوابه یا نکنه اونم بمونه😭😭😭

ببخشید سوالام زیاده عزیزم الان برای من سرشون حالت عفونی خطرناک نیست؟؟؟ دکتر بهم هیدروکسیزین وآسیکلوو ...

نه عزیزم این چه حرفیه
من والا 17 سالم بود گرفتم و مثل برای شما حالت عفونی داشت و یه طوری بود انگار چرک کرده نه والا خطرناک نیست نگران نشو واسه من طوری بود که داخل دهانم و حتی داخل گلوم هم حسش میکردم و یه چندوقتی حتی نمیتونستم غذا بخورم
حقیقتا اسم دارو ها رو یادم نیست ولی برای منم 2 تا بود ولی اسماشو یادم نیست و نمیدونم والا تاثیری داشت یا نه
منم یکی وسط ابروهام بود و دوتا هم روی لپم دقیقا کنار هم بود و نمیدونستم ترکوندم متاسفانه جاش موند خیلی بد شده الان ورمش میخوابه ولی متاسفانه تو رفتگیش باقی میمونه 

ببخشید سوالام زیاده عزیزم الان برای من سرشون حالت عفونی خطرناک نیست؟؟؟ دکتر بهم هیدروکسیزین وآسیکلوو ...

واسه درمانشم من خاکشیر و شاهتره و یکی دیگ از عرقی جاتو که اسمشو یادم نیست قاطی میکردم میخوردم این خیلی خوب بود و چون زیاد نخارم و بدنم اذیت نشه مجبور میشدم هر 4 ساعت یه بار یا حتی بعضی اوقات هر دو ساعت یه بار میرفتم حموم 

نه عزیزم این چه حرفیه من والا 17 سالم بود گرفتم و مثل برای شما حالت عفونی داشت و یه طوری بود انگار چ ...

ممنونم گلم ببخشید شرمنده باز میپرسم بعد از اینکه زخمهاش خوب شدن قرمزیا چقدر طول کشید که رفع بشه منم دهنم و گلوم زده دقیقا عین شما من ۳۳سالمه😔😔😔