2777
2789
عنوان

دلم یه پارتنر خوب میخواد چطوری پیدا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 29 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اون متافوتهدرس اجبار زندگیهپارتنر انتخابه واقعا درس رو انتخاب میبینی؟ که بیاد ب زندگت یا نه؟

نه دیگه درس تا دیپلم اجباره دیگه ارشد و ایناکه اجبار نیست

منظورم اینکه باید در راستای رسیدن بهش یه تلاشی کرد پارتنرو

از اسمون که یهو نازل نمیشه

🤣🤣🤣🤣🤣خار پیشبینی زیر پیامت کاربر مرد پیام داده

🤣🤣🤣🤣🗿

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑

نه دیگه درس تا دیپلم اجباره دیگه ارشد و ایناکه اجبار نیستمنظورم اینکه باید در راستای رسیدن بهش یه تل ...

اونم اجباره 

اتفاقا ولی خیلی ها ازدواج میکنن مشغله زندگی میاد ول میکنند 

کانالم عضو شو بیب:🎀❤️https://t.me/mearyayi

دانشگاه رفتی اگه نرفتی اونجا پیدا میشع🤣

رفتم

دوتا پیدا شد

یکیشون که یه درصدم بهش حس نداشتم.اونیکی هم انقدر گفت بیا خونمون باهم... کنیم حالمو بهم زد اخرسرم گفت حتما مشکل داشتی که نیومدی باهام بخوابی

رفتمدوتا پیدا شدیکیشون که یه درصدم بهش حس نداشتم.اونیکی هم انقدر گفت بیا خونمون باهم... کنیم حالمو ب ...

😕شوعر میخواستی اولی رو میگرفتی میرف دیگه اللنم شوعر شوهر نمیکردی

😕شوعر میخواستی اولی رو میگرفتی میرف دیگه اللنم شوعر شوهر نمیکردی

اولی نه کار داشت نه پول نه رانندگی حتی بلذ بود

تک فرزند و بچه ننه درسشم مونده بود تازه از قسمت لگنشم مشکل داشت از همون اولم به چشم داداشم دیدم و کمکش میکردم

حتی ریشاشم درنیومده بود

درضمن من نگفتم شوهر میخوام گفتم پارتنر میخوام

چقدرم بی ادبی کی من شوهرشوهر کردم