2777
2789
عنوان

پسرم به دوستش وابسته شده😭😭😐

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 27 پست

معمولا درون گرا ها اینجوری هستن 

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه طبیعی نیست مخصوصا برای پسرا . احتمالا فقط همین یه دوست نزدیک رو داره برای همین حساس شده . باید ارتباط اجتماعیش قوی تر بشه . تشویقش کنید بره جاهایی که میدونید محیط قابل قبولی داره ، بچه های به قول شما مثبتی داره تا بتونه ارتباط بیشتری برقرار کنه با بقیه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

سلام✋ خانوما تروخدا اگه دلتون خواست نفری یه صلوات مهمونم کنید زندگیم رو هواس من هیچی نیستم خاک پاتونم شرمنده تک به تک تونم سه ساله دارم سختی میکشم😭 به خداوندی خدا دیگه نمیکشم خداااااااااااا 😭😭😭😭نفری یه صلوات با قلبای مهربونتون مهمونم کنید شوهرم درست بشه یا من بمیرم

دانش آموخته طب سنتی🥰
بله تقریبقا فقط با همین صمیمیه

برای همین روش حساسه . به نظرم بهتره تشویقش کنی که دوستای دیگه ای هم داشته باشه ، البته آدمای قابل قبول و خوب . چون وقتی خیلی حساس باشه روی یه نفر و به هر دلیلی رابطش بهم بخوره باهاش ، ممکنه خیلی ضربه بخوره . میدونم الان خیلی خوبن با هم ولی خیلی پیش میاد که دوست های صمیمی هم بعد از یه مدت از هم جدا بشن 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم