من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
سلام✋ خانوما تروخدا اگه دلتون خواست نفری یه صلوات مهمونم کنید زندگیم رو هواس من هیچی نیستم خاک پاتونم شرمنده تک به تک تونم سه ساله دارم سختی میکشم😭 به خداوندی خدا دیگه نمیکشم خداااااااااااا 😭😭😭😭نفری یه صلوات با قلبای مهربونتون مهمونم کنید شوهرم درست بشه یا من بمیرم
اهل شوخی با هم هستیم سربه سرش میذارم ولی وقتی سالی یبار اگرررر مشکلی پیش بیاد دلخور بشم فقط اون شوخی ها حذف میشه وگرنه حرف میزنیم غذا میپزم به خودم میرسم کلا ریتم زندگیم تغییر نمیکنه قهر نمیکنم فقط سر سنگین عین عذاب الهی براش🫤😂😂😂
غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
ما دعوامون نشده تا حالا فقط من چن باری غر زدم و قهر کردم و همسرم یه کلمه ام چیزی نگفته. ولی قانون قهرمون اینه حتی بغل هم میخوابیم و زندگی عادیموت بجاس فقط باهاش حرف نمیزنم🤣اونم اینقدر میاد منت کشی که اشتی میکنم