2777
2789
عنوان

روانپزشک حضوری

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 34 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اها اخه نمبحام خوونوادم بفهمن چمه برا همون میگم اگه افکار خودکشی باشه چی نمیگن باز؟میترسم برم بگم خو ...

نه بابااا خوددت برو اصا اگرم شماره خونه خاسن برای ثبت نام اسمت بگو زنگ‌نزنن خونه واسه وقت دادنو ایناشون

روانشناس تست میگیره ؟؟

تست چی منظورته؟ ولی کلا روانشناس کارش تست گرفتن نیست خیلی بی خطره ولی روانپزشک با داروهایی ک میده ممکنه اصلا حالتو بدتر کنه یا داروها بهت نسازه ولی رواننشاس این خطرهارو نداره حداقل

نه بابااا خوددت برو اصا اگرم شماره خونه خاسن برای ثبت نام اسمت بگو زنگ‌نزنن خونه واسه وقت دادنو اینا ...

اها موندم تنها برم یا نه حالم اصلا خوب نیست تا حالا تنها جایی نرفتم نمیخام خانوادمم بفهمن

خدایا آیندمون سپردمت دستت خودت هواشو داشته باش

سلام✋ خانوما تروخدا اگه دلتون خواست نفری یه صلوات مهمونم کنید زندگیم رو هواس من هیچی نیستم خاک پاتونم شرمنده تک به تک تونم سه ساله دارم سختی میکشم😭 به خداوندی خدا دیگه نمیکشم خداااااااااااا 😭😭😭😭نفری یه صلوات با قلبای مهربونتون مهمونم کنید شوهرم درست بشه یا من بمیرم

دانش آموخته طب سنتی🥰
اها موندم تنها برم یا نه حالم اصلا خوب نیست تا حالا تنها جایی نرفتم نمیخام خانوادمم بفهمن

همون تنها برو اسنپ‌بگیذ برو بهشونم‌ یا شماره خانوادتو نده یا بگو‌‌ نیمخام باهاشون ارتباط بگیرید 

همون تنها برو اسنپ‌بگیذ برو بهشونم‌ یا شماره خانوادتو نده یا بگو‌‌ نیمخام باهاشون ارتباط بگیرید

اها مرسی❤

خدایا آیندمون سپردمت دستت خودت هواشو داشته باش

عزیزم منم مشکلم اططراب شدید و استرس شدید بود رفتم دکتر روانپزشک تنها رفتم داخلم .گفت مشکلت چیه گفتم بهش و قرص داد با همونم عالی شدم .واسه مشکلم روانشناس و صدای مشاور هم زنگ زدم ودی فایده نداشت قرص حالم و عالی کرد .یه دونه قزص هم‌میخورم .برو دکتر اصلا حالت بد نمیشه نترس 

دفیقا منم سر این نمیرم درکی ندارن فقط چرت میگن

تراپیست خوب پیدا کن اول بری روانپزشک هم اگ پزشک خوبی باشه  ارجاعت میده بعد اگر لازم بود دارو درمانی شروع میکنه قرارم نیست اولین روانشناسی که پیشش بری باهاش مچ بشی چون برای هر کس متفاوته مثلا یکی دوست داره بیشتر صحبت کنه تا اینکه یکی بخواد باهاش حرف بزنه یکی برعکس یکی دوست داره معتقد باشه مشاور یکی نه و خیلی چیزای دیگه