2777
2789
عنوان

جغدا بیان😂🙌🏻

98 بازدید | 17 پست

آقااا من بین دوتا مدل مو موندم

یکی اینکه موهامو با موزر صاف و یه دست کنم یا نه بلعکس مدل مدل موی ولف کات یا همون لیر خورد خورد بزنم؟ چتری با کدوم یک از دو مدل مو قشنگتر میشهه؟

عروسیم دعوتم یه مدل موی شیک میخوام حالا به نظر شما کدوم مدل قشنگتره؟

کاربری دست چندنفره🤍🦋

عه ولف کات معروف دختره تو اینستا😂😂

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آرههه😂😂😂حالا جدا از شوخی، کدوم مدل قشنگتره صاف یا ولف کات؟

حاجی ول کن چس کاتو

ب نظرم صاف

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
حاجی ول کن چس کاتوب نظرم صاف

ب نظرم خوش سلیقه اومدی دختر میشه ازت یه سوال بپرسم🤍

به نظرت لباس مجلسی مشکی آستیندار تا روی زانو، با جوراب شلواری فیشنت مشکی قشنگهه یا ن؟ اگه ن پس با چ جوراب شلواری ای بپوشم؟ جوراب شلواری پارازین کرمی خوبه؟ وای نمیدونم چیکار کنممم لطفا یه نظر بده مرسی😂😭

کاربری دست چندنفره🤍🦋
ب نظرم خوش سلیقه اومدی دختر میشه ازت یه سوال بپرسم🤍به نظرت لباس مجلسی مشکی آستیندار تا روی زانو، با ...

حاجی پارازین کرمیو کلا بیخیال شو انگا هیچی پات نیس

ی جوریه ب نظرم

چاقی یا لاغر

میخام بدونم رونات نرماله😂😭

مشکی ناز بشه ب گمونم

ب نظرم خوش سلیقه اومدی دختر میشه ازت یه سوال بپرسم🤍به نظرت لباس مجلسی مشکی آستیندار تا روی زانو، با ...

منم نظر بدمممممم

فیشنت خز شده

جوراب شلواری بی رنگ بپوش

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم. ای بابا دیدی چی ‌شد؟ 6دی تعليق شدم که

لاغرم کلا 43 کیلوم ریزه میزم😂اووو مرسی عزیزم پس با همون جوراب شلواری فیشنت بپوشم

نههه خزه

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم. ای بابا دیدی چی ‌شد؟ 6دی تعليق شدم که

لاغرم کلا 43 کیلوم ریزه میزم😂اووو مرسی عزیزم پس با همون جوراب شلواری فیشنت بپوشم

خب پس 

ار بابا کرمی زیادی سمه

کلی بت خوشبگذره😍