2777
2789
عنوان

باورم نشد خواستگارم چنین پیشنهادی بهم داد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 18677 بازدید | 215 پست
عجب آدمی هستی میگم رو چه حسابی با آدمی که آز نزدیک ندیدمش تک و تنها اصرار هم داشت خواهر زاده آش نیاد ...

بگو نمیام بیشتر آشنا شیپ اعتماد پیدا کنم بهت بعد

گوشی رو چرا قطع میکنی؟ مگه زنجیر بسته بود بهت؟ صرفا ی پیشنهاد بود 

عجب آدمی هستی میگم رو چه حسابی با آدمی که آز نزدیک ندیدمش تک و تنها اصرار هم داشت خواهر زاده آش نیاد ...

معلومه دختر نجیبی هستی ولی قصد اون اقا ازبن حرف ثرفا اون چیزی که فکر میکنی نبوده 

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                   ❌تعلیق نیستم ولی دیگه فعالیتی ندارم برای همیشه❌                                                        

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما باید از اول تکلیفتونو روشن میکردید

مشخصه هردو مذهبی و مقید هستید

پس باید اول با خانواده ها هماهنگ میکردید بعد باهم آشنا بشید

به این رابطه ای که شما توشی میگن دوستی.. نه خواستگاری

🦦
دستش درد نکنه اگه بلاک نمیکرد ازش ناراحت میشدم و فکر میکردم گاوه پسره

میگم رو چه حسابی با آدمی که آز نزدیک ندیدمش تک و تنها اصرار هم داشت خواهر زاده آش نیاد باهامون بریم یه روستایی که پر باغ هست

خوب بگو نه

گفته بیا بریم روستا گشت و گذار

یه جوری میگی انگار مستقیم و قطعی گفته بیا بریم .....

عهد بوق نیست که سر یه حرف که میشه رد کرد انقدر حساس بازی دربیاری

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من بگی مردگریز؟بگو به کتفم!

البته خیلی خوبه احتیاط میکنی 

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                   ❌تعلیق نیستم ولی دیگه فعالیتی ندارم برای همیشه❌                                                        

تو دیگه خیلی انرمالیاون بیچاره باید بره پشت سرشم نگانکنه.حق داشته بلاک کنهمن بودم میگفتم این دیگه چق ...

میگم رو چه حسابی با آدمی که آز نزدیک ندیدمش تک و تنها اصرار هم داشت خواهر زاده آش نیاد باهامون بریم یه روستایی که پر باغ هست

میگم رو چه حسابی با آدمی که آز نزدیک ندیدمش تک و تنها اصرار هم داشت خواهر زاده آش نیاد باهامون بریم ...

میدونم

دوتا مسائل قبل رو میگم که گفته برسونمت دانشگاه ناراحت شدی و دعوا کردی و..

تازمانی که بدنشی نمیفهمن که چقدخوب بودی!!!
آخرش قطع کردم پیام دادم گفتم شبیه اون چیزی که فکر می‌کردم نبودی ن دیگه نمی‌خوام ادامه بدم دیگه بهم پ ...

عح چقد لوسی

حالا من فکردم چیز بدی پیشنهاد داده که انقدر کولی بازی دراوردی