2777
2789
عنوان

دکتر قلب و عروق

47 بازدید | 5 پست

سلام دوستان ،دکتر قلب خوب تو تهران،معرفی میکنید جای دولتی یا خصوصی فرقی نداره برامون.کارش خوب باشه و در دسترس باشه همیشه،برای مریضش وقت بزاره،مدنظرم برای آنژیو هست،تخصص اش فرقی نداره،تو کار آنژیو موفق باشه برای خواهرم میخوام،خیلی اذیت شده ،تو زندگیش،به فکر خودش نیست و من

میخوام کمکش کنم .خواهشا الکی تبلیغ کسی رو نکنید اگر صددرصد راضی هستید بگید.متشکرم

دکتر ایرج ناظری توی آنژیو بسیار موفق هستن 

مطبشون نزدیک بیمارستان دی هست 

نوار بهداشتی معطر دیگه چه کوفتیه؟!انگار وسط جنگ تیر خوردی؛ یکی بیاد گلاب بپاشه روت😂 می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنونم کدوم بیمارستان عمل انجام میدند همون دی؟

نمی‌دونم کدوم بیمارستان هستن عزیزم، چندین سال پیش سه تا از رگ های پدربزرگم گرفته بود و ایشون نجاتشون دادن

نوار بهداشتی معطر دیگه چه کوفتیه؟!انگار وسط جنگ تیر خوردی؛ یکی بیاد گلاب بپاشه روت😂 می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️