2777
2789

من زیبا هستم.

من نیاز به تایید دیگران ندارم. 

من همیشه بهترین نیستم.

من امکان اشتباه دارم و کامل نیستم.

من تحت تاثیر دیگران نیستم.

من شجاع هستم.

من روی خودم ، ذهنم ، روحم ، و خواسته های خودم تمرکز میکنم. 

من معشوق خدا هستم.

و من....

؟؟باقیشو تو بگو

یه صلوات میفرستی برای سلامتی و ظهور امام زمان  ؟ :)❤️ دمت گرم🫀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دختر روزای تنهایی

با هر عذاب تازه جنگیدم

از غصه ی فردا نگو با من

روزای از این بدترم دیدم

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بخیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

همه چیز از یک رویا آغاز میشه من حامی رویاهام  هستم و با انها دوستم😊

من رویاهام را دوست دارم😇

نگران نیستم که دیگران فکر می کنند اهداف من رویایی و غیرمنطقی به نظر می رسند.😄

همین اهداف رویایی هستن که جهانی را به شگفتی وا می دارند😉🖐

اگه رویاهام  برام مهم باشه

راهی پیدا خواهم کرد نه بهونه ای!

🍎🍎🍎

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍
همه چیز از یک رویا آغاز میشه من حامی رویاهام هستم و با انها دوستم😊من رویاهام را دوست دارم😇نگران ن ...

به بههههه😍😍😍😍

یه صلوات میفرستی برای سلامتی و ظهور امام زمان  ؟ :)❤️ دمت گرم🫀

انسانها آدمن 

انسانها احساس دارن

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

سلام✋ خانوما تروخدا اگه دلتون خواست نفری یه صلوات مهمونم کنید زندگیم رو هواس من هیچی نیستم خاک پاتونم شرمنده تک به تک تونم سه ساله دارم سختی میکشم😭 به خداوندی خدا دیگه نمیکشم خداااااااااااا 😭😭😭😭نفری یه صلوات با قلبای مهربونتون مهمونم کنید شوهرم درست بشه یا من بمیرم

دانش آموخته طب سنتی🥰