2777
2789
عنوان

واقعا ساعت سه تومنی به درد نمیخوره 😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1522 بازدید | 103 پست

وا من ساعتم گرونتره این حرفهاست

ولی سه تومن چیز  خوب هم هست

مگه یه چی بخوای بیست سال کارکنه

بخر به نظرم تا گرونتر نشده

حالا یهو میبینی اینها که اه و پیف میکنن خودشون ماهی ۵ تومنم خرجشون نی

بخر

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون

نظر شخصیه ممکنه بقیه موافق من نباشن 

من نظرم اینه که یا باید واقعا آدم هزینه کنه و ساعت اصل بگیره که گرونه

یا اینکه اگه نمیخواد اصل بگیر ساعت تا یه تومن هم تا چند سال کار میکنه و کار راه میندازه ، وقتی ادم بخواد ۳ ۴ تومن بده ولی اصل نباشه به نظرم همون تا یه تومن هم کافیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخداگفتن ساعت خوب میخوای بالا۱۰تومن بخرگفتم چه کاریه ۱۰تومن دگه میزارم روش یه پلاک میخرم ساعتم میسپا ...

خالش میخره؟😂

M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨

خالش میخره؟😂

اره 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نظر شخصیه ممکنه بقیه موافق من نباشن من نظرم اینه که یا باید واقعا آدم هزینه کنه و ساعت اصل بگیره که ...

من مارک و برند اینا زیاد واسم مهم نیست فقط می‌خوام چهار پنج سال کار کنه

کتول😂😂🤦🏻‍♀️

بخدا

چند نفر ساعت برند دارن که همچین نظرهایی میدن!

دوست من برای دوست پسرش خریده ۴.۵۰۰

من اون موقع برا دوست پسرم دنبال کادو بودم ۳تومنی های خوبم بود ولی من ساعت نمیخواستم

دوستم برای خودش خریده ۳۴۰ انقدر خوشگله

من یه زمانی یه ساعت خریدم ۱۵هزار تومن مثل بنز الانم کار میکنه ولی خب من اهل ساعت انداختن نیستم

با کسایی که تاپیک 

سخت نگیر یه ساعته دیگه میخواد زمان بهت نشون بده ...

من دو سال پیش یه ساعت گرفتم دو تومن 

فلزی هم هست رنگ دسته اش هم هیچ عوض نشد 

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

سخت نگیر یه ساعته دیگه میخواد زمان بهت نشون بده ...من دو سال پیش یه ساعت گرفتم دو تومن فلزی هم هست ر ...

اره من میخوام سه چهار سال کار کنه بقیش دیگه مهم نیست😂

ولی مشکل اینجاست سر از مارک در نمیارم که همین ساعت سه تومنی رو هم که دارم میگیرم خوب باشه

بخداچند نفر ساعت برند دارن که همچین نظرهایی میدن!دوست من برای دوست پسرش خریده ۴.۵۰۰من اون موقع برا د ...

اره درسته واقعا نمیدونم با ساعت سی چهل تومنی چیکار میکنن