2777
2789

بچه ها من یه برادر دارم سی و خورده ای سالشه از همه توقع داره و همیشه طلبکاره خودش برای خودش یه قدم برنمیداره از من همش میخواد یه کاری کنم بعد من نه درآمدی دارم نه ارثی از پدرو مادرم مونده و در قید حیات هم نیستن از روزی که پدرو مادرم فوت کردن این افتاده مسئولیتش گردنه من کوچیکترم ولی انگار بزرگتر اون هستم ما بعد فوت پدرو مادر پیش خانواده پدرم بزرگ شدیم این برادرم معتادشد به شیشه بیشتر از ده بار خانواده پدرم به هزینه خودشون فرستادنش کمپ میومد میکشید آخر چند ماه انداختنش تو خیابون زنگ زد به من گریه زاری و کمکم کن درست میشم و قول الکی خلاصه طلاهای عروسیم رو فروختم براش خونه گرفتم گفتم بی خانمان نشه فردا مدیون پدرو مادرم بشم اون دنیا شوهرم براش کار پیدا کرد خلاصه یه چند ماهی رفت رفت سر کار الان بهونه دراورده کار سخته بعد نه درس خونده نه تحصیلات داره نه شناسنامه داره گم کرده نه سربازی رفته هیچی نداره جایی کار براش پیدا بشه الان دو ماهه با صاحب کار جنگیده و کار نمیکنه خوابیده خونه بعد دائم به یه بهانه ای از من پول میخواد فکر نمیکنه از کجا باید بیارم و مونده گرسنه به من پیام میده بعد پنج میلیون اجاره خونش رو نداده صاحب خونه زنگ میزنه هر روز به من اجاره چی شد یعنی وقت باعث آزار و اذیت منه خودشو تکون نمی‌ده بره سر کار فکر می‌کنه من باید همه چیز رو براش مهیا کنم الان اعتیاد نداره ولی تنبله فقط فکر رفیق بازی و مثل آدم هیچ وقت زندگی نکرده و راه درست هم نرفته هر چی نصیحت میکنیم حرف می‌زنیم انگار نه انگار یعنی واقعا موندم با این چیکار کنم

ب قول یک روانکاو تا طرف خودش نخواد شما هیچ کاری نمیتونید بکنید براش 

رهاش کن برو دنبال زندگیت 

مثلا میخوای چکار کنی زن بگیری براش یکی دیگه بدبخت میشه 

فعلا امضا ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب قول یک روانکاو تا طرف خودش نخواد شما هیچ کاری نمیتونید بکنید براش رهاش کن برو دنبال زندگیت مثلا می ...

میتونی از یک روانکاو کمک بگیرید که چکار کنید 

فعلا امضا ندارم

چه اشتباهی کردی طلا فروختی براش!!! 

جوابشو نده 

کاری به کارش نداشته باش

این ک ادم نمیشه

بسپارش به یه بزرگتر 

عمویی کسی

بگو‌من شوهرم نمیذاره

پول پیش خونتم پس بگیر دوباره طلاهاتو بخر

دیگه شما تلاشت انجام دادی وقتی خودش خیلی ببخشید فلاکت دوست داره کاری از دست شما بر نمیاد

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

یا تا آخر عمرت باید پول بهش بدی و نگهداری کنی  یا از الان از سر خودت بازش کنی  

فکر کردی این بی‌خانمان های تو خیابون از کجا میان  یه عدشون آدم هایی مثل برادر شما هستن  نمیدونم دردشون چیه که اینقدر بی‌مسئولیتی هستن

چه اشتباهی کردی طلا فروختی براش!!! جوابشو نده کاری به کارش نداشته باشاین ک ادم نمیشهبسپارش به یه بزر ...

پول پیش سه سال پیش به پول الان دویست میلیونها آنقدر ضرر کردم طلاهامو فروختم اونا میگن به ما ربطی نداره