2777
2789
عنوان

جامعه خیلی ناامن شده توروخدا حواستون باشه با کیا رفت و آمد میکنید🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2802 بازدید | 98 پست

آسه برو آسه بیا که گربه شاخت نزنه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با همسایه نباید بیشتر و سلام و احوال پرسی معاشرت کرد 

با همکار هم همین طور 

دوستاتون کسایی هستن که شما انتخاب شون کردین نه کسایی که بر اساس تصادف باهاشون توی یه محیط هستین

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
واقعا اون خانواده لاری ک سه تا دختر و خانومش و کشتن همشهری شماس؟قلبمون بدرد اومد اعدام کافی نیس باید ...

نه ما شهر کنار لار هستیم

ولی در جریان اخبارش بودیم

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

دقیقا ما هم همینطوریم. رفت و آمد با همسایه رو کار درستی نمیدونیم.

کار درستیه...یکی از اشناهای ما انقدر با همسایش رفت و امد کرد و برای همدیگه کار انجام دادن که اخرش دعواشون شد تو ساختمون بلند بلند به هم فحش +18 میدادن

تهشم یه کاری کردن که اشنامون از اون خونه بره

واقعا ادم خیلی باید سرش واسه دردسر درد بکنه که بخواد با همسایه رفت و امد کنه

انگیزه این قتل چی بوده؟

گویا خانواده مقتول طلا خیلی داشتن و زندگی مقبولی داشتن خانواده قاتل همسایشون بوده..رفت و آمد داشتن از سال‌های پیش و بهم نزدیک بودن..خلاصه برای رسیدن ب گاو صندوق و دزدیدن طلاها این زبون بسته هارو قتل عام کردن خدا نابودشان کنه هفت نسلشان و

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍

خب چرا همسایه خلنمه و بچه هاشو کشتن؟

نمیدونم

بعد هم پسر خانواده رو گروگان میگیرن ک فرار کننن

ک پلیس سریع میفهمه و میگیرنشون

حالا اینو بگیم فیکهولی اتفاقی ک تو شهر کناری ما افتاد واقعی بودخییلی اتفاق بدی بوداصلا مشخص نشد همسا ...

من دیشب یه تاپیک زدم یه کوته فکر کن اومد کلی توهین کرد ک فیکه و با کاربرا درگیر

خودم نینی یار تگ کردم اومد ترکوند تاپیکو

بعضی اینقدر احمقن که نمیشه بهشون چیزی گفت

متاهل🧸

گویا خانواده مقتول طلا خیلی داشتن و زندگی مقبولی داشتن خانواده قاتل همسایشون بوده..رفت و آمد داشتن ا ...

من تو اینستا کامنت یکی از فامیل های مقتول رو دیدم

نوشته بود شایعست طلا زیاد داشته

نمیدونم دیگه🥲 ظاهرا هم چیزی از خونه کم نشده بوده

نمیدونم چقدر درسته 

واقعا عجیب بود

کار درستیه...یکی از اشناهای ما انقدر با همسایش رفت و امد کرد و برای همدیگه کار انجام دادن که اخرش دع ...

بله درسته. 

یجوری میشه که تو حریم خصوصی هم وارد میشن و معلوم نیست عاقبتش چطور میشه؟ 

من تو اینستا کامنت یکی از فامیل های مقتول رو دیدمنوشته بود شایعست طلا زیاد داشتهنمیدونم دیگه🥲 ظاهرا ...

ولی من جای دیگه خوندم مهسا که زن قاتل هست به اون خانواده حسادت میکرده

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍