2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام 

بستگی به تجاری و مسکونی مد نظرتون داره 

تجاری قیمتش به چیزایی مثل متراژ دهنه و تابلو خور، حاشیه بودن خیابون اصلی یا فرعی، توی پاساژ بودن طبقه چندم بودن، گاهی اوقات کسب و کاری که قبلا توش بوده ،

مسکونی هم شمالی جنوبی بودن عرض زمین، کوچه چندمتری، پارکینگ داشته باشه یا نه، سن بنا، سند زمین و .... 

خیلی چیزا دخیله برا مقایسه کردن

زمین منظورمه سمت مارلیک زمین تجاری

من اون منطقه رو نمیشناسم 

ولی اگه دسترسی به مشاور املاک ندارید 

شاید مقایسه قیمت و آگهی های مشابه توی دیوار بتونه کمکتون کنه یه ذهنیت کلی از قضیه به دست بیارید 

من اون منطقه رو نمیشناسم ولی اگه دسترسی به مشاور املاک ندارید شاید مقایسه قیمت و آگهی های مشابه توی ...

اگه زمین مسکونی حدود ۴۰ باشه زمین تجاری حدودی مشخص نمیشه؟

اگه زمین مسکونی حدود ۴۰ باشه زمین تجاری حدودی مشخص نمیشه؟

خب میگم بستگی داره توی کدوم خیابون باشه، خیابونش عرضش چقد باشه، جنس کاسبیای اونجا چجوریه، بازارش چجوریه، دهنه و عرض زمین تجاری چند متره! این چیزا اثر میزاره فک نمیکنم بتونین یه نسبت ثابت برای همه ی زمین تجاری های اون منطقه پیدا کنید