2777
2789
عنوان

بچه هام باهام نمیان

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 33 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من باشم میرم دادگاه شکایت میکنم از ی پول میلیاردی فقط چند ملیوووون؟؟؟؟ چه غلطا مگه تو چیت کمتره از پ ...

برادراش مخالفن

اما ایشون خیلی مهربون و صبوره

به خاطر همین نمیخواد دشمنی پیش بیاد و دادگاه نمیره

maybe

بنظرم برن دادگاه بهتره چون حقشه و بی احترامی نمیکنه که 

اون ارث حق بچه هاته نه بچه های برادرات که برن با حق شما کیف کنن  برادرات بالا بکشن الکی ۱۰۰تومن بدن سرتو گرم کنن☺️

لطفا نفری ی صلوات برای رسیدن ب چیزی ک تودلمه بفرستین ممنون ازتون🙂❤
برادراش مخالفناما ایشون خیلی مهربون و صبورهبه خاطر همین نمیخواد دشمنی پیش بیاد و دادگاه نمیره

دشمنی نداره عزیزم حقی هس برای ایشون که از شیر مادر حلال تره 

برادراشون هم زرنگ تر ازین حرفان ک راضی ب دادگاه نیستن 

خوب بیان ۱۰۰ملیون ب داداشا بدن بقیه ب خاهرا راضی میشن؟! 

خداجونم شکرت🦋

برادراش مخالفناما ایشون خیلی مهربون و صبورهبه خاطر همین نمیخواد دشمنی پیش بیاد و دادگاه نمیره

درکنار مهربونی و صبوری با نهایت احترام بره درخواستشو تنظیم کنه دادگاه 

چون حقشه و ارثشو به برادراش ببخشه به بچه های خودش ظلم کرده

اون ارث فقط حق تو نیست حق بچه هاتم هست

در واقعا اگه حقت رو نگیری به بچه هات خیانت کردی 

هر کجا هستم ، باشم ، آسمان مال من است . پنجره ، فکر ، هوا ، عشق ، زمين مال من است . چه اهميت دارد گاه اگر مي رويند قارچ هاي غربت ؟ من نمي دانم که چرا مي گويند : اسب حيوان نجيبي است ، کبوتر زيباست . و چرا در قفس هيچکسي کرکس نيست. گل شبدر چه کم از لاله ي قرمز دارد. چشم ها را بايد شست ، جور ديگر بايد ديد. واژه ها را بايد شست . واژه بايد خود باد ، واژه بايد خود باران باشد چترها را بايد بست ، زير باران بايد رفت .

صد میلیون ؟!شوخی میکنی خیلی ساده و ببخشید احمق بوده اگ امضا کرده فقط شکایت میکرد حداقل شاید ۴/۵ میلیارد بهش میرسید اگ تعدادشون کم بود

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
حالا وارد جزئیات نمیشمولی فعلا قضیه تقسیم رو هوائهمن خودم خونه مادرم رفتم بعد یه مدتاما همسرم و بچه ...

چقد ساده است واقعا این زن ... باید بره شکایت با خواهرش دوتایی برن حتما

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

خواهرت هم راضی نیس به این ۱۰۰تومن

پس باهم یکی بشین حقتونو بگیرین با دست قانون 

که دقیق تر تقسیم بشه