2777
2789
عنوان

بچه هام باهام نمیان

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 33 پست
صد میلیون ؟!شوخی میکنی خیلی ساده و ببخشید احمق بوده اگ امضا کرده فقط شکایت میکرد حداقل شاید ۴/۵ میلی ...

نه امضا نکرده

چون خواهرش هم مخالف بوده و اصلا نه اون روز اومده نه جواب تماس میده

maybe

خواهرت هم راضی نیس به این ۱۰۰تومنپس باهم یکی بشین حقتونو بگیرین با دست قانون که دقیق تر تقسیم بشه

نه خواهرش که اصلا راضی نیست

حتی جواب تماساشون هم نمیده

ولی برای خواهرش بیانش راحت تره چون چندساله باهاشون قطع ارتباط کرده

برای این خانم سخته

maybe

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه امضا نکردهچون خواهرش هم مخالف بوده و اصلا نه اون روز اومده نه جواب تماس میده

افرین ب خواهرش اصلا ب هیچ عنوان قبول نکنه حقشو بگیره اون حق بچه هاشم هست صد میلیون مگ پوله؟!؟؟ زرنگ باشه برادراش بخورن این بشینه ب تماشا

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂