2777
2789
عنوان

بچه هام باهام نمیان

522 بازدید | 33 پست

این تاپیک مشکل یکی از اطرافیانمه

ازم خواست نظر بقیه رو بدونه،من براشون تاپیک زدم،و لطفااا آخرش گزارش بزنید که پاک بشه چون دوست نداشتن بمونه

متن رو من طبق گفته هاش و از زبون خودش نوشتم همه رو تایپ کردم و پست بعد ادامه رو میذارم👇🏻👇🏻

من دوتا دختر و پسر بزرگ دارم،۱۹و ۲۲ساله هستن

مدتی پیش خانوادم تصمیم گرفتن ارث رو تقسیم کنن،اموال همه به نام پدرم بود که حدود ۲۰سال پیش ناگهانی تو یه حادثه فوت کردن،مادرم تصمیم گرفت اموال رو تقسیم کنه،مادر خوبی برای من بوده اما خیلی خیلی پسردوست هستن،موقع تقسیم اموال هم همینکارو کرد،گفت پدرت گفته این مال داداشت بوده و اونم همینطور و ... تا سهم برادرام بیشتر بشه در صورتی که پدرم در جوانی ناگهانی فوت کردن و اصلا تو فکر مرگ نبود که بخواد وصییتی کنه

حالا موضوع رو باز نمیکنم ولی اینطور بود که از حدود ۱۵میلیارد اموال صدمیلیون به من میرسید و خودشون هم تقسیم کردن چون اگه دادگاه تقسیم میکرد اینطوری تقسیم نمیکرد و نوشتن و قرار شد بریم محضر امضا کنیم

روزی که خواستیم بریم محضر قبلش رفتیم خونه مادرم یه وسیلم که جا مونده بود رو بردارم

همسرم گفت نظری نمیدم و داخل هم نیومد دلخور بود و قبلش بهم گفته بود اگه هیچی بهت نمیدادن بهتر بود و من مردد بودم امضا کنم

رفتم داخل به مادرم گفتم من به خاطر خواهر و برادریمون امضا میکنم ولی کاش کاری میکردی کسی این وسط نرنجه

مادرم گفت حتما شوهرت پرت کرده و رفت بیرون

رفتن بیرون و یه بحث کوتاه بینشون شده بود

maybe

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اون خانم‌ باید راه قانون رو پیش میگرفت 

از ۱۵ میلیارد فقط ۱۰۰ میلیون؟؟ نامردیه 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

همسرم گفت دیگه پامو خونه مادرت نمیذارم هروقت خواستی خودت بیا و بگرد

رفتیم محضر

اونجا داداشام بودن اما خواهرم نیومده بود و کنسل شد

چون هرچی هم زنگ زدن جواب نداد و نیومد

هنوزم خواهرم مخالفه و جواب تماساشون رو نمیده اما همچنان برادرام دادگاه نمیرن و مصرن این تقسیم باشه

maybe

پوووففف به خاطر خواهر برادری😒حماقت ازین بالاتر نیست

اونا چقدر به خاطر خواهر برادری گفتن ایشونم به اندازه ای که حقشه سهم ببره؟؟؟خوبی دو سرش خوبه

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

حالا وارد جزئیات نمیشم

ولی فعلا قضیه تقسیم رو هوائه

من خودم خونه مادرم رفتم بعد یه مدت

اما همسرم و بچه هام نیومدن

بچه هام گفتن بچه ی داییا برن خونش که انقدر مادربزرگ بهشون اهمیت میده ما اونجا جایی نداریم

اما من واقعا سختمه و ناراحتم که تنها میرم

از طرفی هم نمیخوام از خانوادم دل بکنم واقعا

maybe

حالا وارد جزئیات نمیشمولی فعلا قضیه تقسیم رو هوائهمن خودم خونه مادرم رفتم بعد یه مدتاما همسرم و بچه ...

بچه هاش حق دارن نیان خودشم در اشتباهه میره

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
حالا وارد جزئیات نمیشمولی فعلا قضیه تقسیم رو هوائهمن خودم خونه مادرم رفتم بعد یه مدتاما همسرم و بچه ...

بچه هات حق دارن که نمیان ،رفتار مادرتون غیرمستقیم بی مهری نسبت به بچه های شماست خودتم کمتر برو 

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚