این تاپیک مشکل یکی از اطرافیانمه
ازم خواست نظر بقیه رو بدونه،من براشون تاپیک زدم،و لطفااا آخرش گزارش بزنید که پاک بشه چون دوست نداشتن بمونه
متن رو من طبق گفته هاش و از زبون خودش نوشتم همه رو تایپ کردم و پست بعد ادامه رو میذارم👇🏻👇🏻
من دوتا دختر و پسر بزرگ دارم،۱۹و ۲۲ساله هستن
مدتی پیش خانوادم تصمیم گرفتن ارث رو تقسیم کنن،اموال همه به نام پدرم بود که حدود ۲۰سال پیش ناگهانی تو یه حادثه فوت کردن،مادرم تصمیم گرفت اموال رو تقسیم کنه،مادر خوبی برای من بوده اما خیلی خیلی پسردوست هستن،موقع تقسیم اموال هم همینکارو کرد،گفت پدرت گفته این مال داداشت بوده و اونم همینطور و ... تا سهم برادرام بیشتر بشه در صورتی که پدرم در جوانی ناگهانی فوت کردن و اصلا تو فکر مرگ نبود که بخواد وصییتی کنه
حالا موضوع رو باز نمیکنم ولی اینطور بود که از حدود ۱۵میلیارد اموال صدمیلیون به من میرسید و خودشون هم تقسیم کردن چون اگه دادگاه تقسیم میکرد اینطوری تقسیم نمیکرد و نوشتن و قرار شد بریم محضر امضا کنیم
روزی که خواستیم بریم محضر قبلش رفتیم خونه مادرم یه وسیلم که جا مونده بود رو بردارم
همسرم گفت نظری نمیدم و داخل هم نیومد دلخور بود و قبلش بهم گفته بود اگه هیچی بهت نمیدادن بهتر بود و من مردد بودم امضا کنم
رفتم داخل به مادرم گفتم من به خاطر خواهر و برادریمون امضا میکنم ولی کاش کاری میکردی کسی این وسط نرنجه
مادرم گفت حتما شوهرت پرت کرده و رفت بیرون
رفتن بیرون و یه بحث کوتاه بینشون شده بود