2777
2789

داشتن داخل اتاق تلفنی حرف میزدن  من رفتم داخل اتاق حرفو عوض کرد  بعد چند ساعت  باز داشت پیام میداد بهش رفتم پیشش تند تند پیام پاک کرد  بهش گفتم چرا دست بر نمیداری از این پنهان کاریهات  اصلا محلم نذاشت حتی یه کلمه جوابمو نداد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکاری میکنه یاهر حرفی میزنه بعد یک سال من متوجه میشم اونم از زبان خانوادش یا خودش حواسش نیست  میخاد برا خانوادش تعریف ککه لو میره واکنش شما چیه اگه شوهرتون همچین رفتاری داسته باشه

کلا ازم پنهون کاری داری اونقدی به زن داداش خواهراش اعتماد داره به من نداره حس بدبختی بهم دیت میده غ ...

ای بابا

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

۱۵ساله نخورده دیگه چی مونده ازش

خب شما به حال خودش رها نکردی.

رها کن. چه آسیبی بهت میزنه؟

آنقدر با خانوادش فک بزنه که فکش بیفته.

شوهر من علاوه بر اینکه صحبتاشون رو از من مخفی میکرد، تازه پشت سر من با زن داداش هرزه و ننه باباش و برادرش می‌نشست غیبت منو میکرد و حرف و حدیث میگفت