2777
2789

من یبار بلیط پرواز داخلی رفت و برگشت از اسنپ تریپ سامانه اسنپ گرفتم، یه ماه قبل سفرم! دقیقا سه چهار روز مونده به سفر برام مسیج اومد پرواز رفتم کنسل شده بماند که چقد اذیت کردن تا پولمونو برگردوندن دو نفر بودیم حدودا 6500 پرواز رفت بود و کلی استرس که دیگه بلیط پیدا نمیشد این از این، همون موقع فهمیدیم که پرواز برگشتمونم کنسل شدده ولی اینا برا اینکه پولو تو حساب خودشون نگه دارن اعلام نمیکرددن گذاشته بودن دقیقه نود اعلام کنن! حتی زنگ زدم هواپیمایی که بلیطو صادر کرده گفت پرواز کنسل شده گفتم به اسنپ اعلام کردید گفتن آره گفتم ولی به ما اعلام نکردن! تا به ما اعلام نکنن هم نمیشه کنسل کرد چون جریمه میخوره ازین طرف پروازای برگشت هم داشت پرمیشد ولی اینا اعلام نمیکردن و پولمونو نمیریختن نمیتونستیم بخریم! چون تور گرفته بودیم نمیتونستیم بیخیال مسافرت بشیم خلاصه با استرس زیااد بعد چن روز پیگیری بالاخره اعلام کنسلی کردن و باز خون به جیگرمون کردن تا پولمونو ریختن

من برام انگار درس عبرت نشده بود باز رفتم از داروخونه اسنپ کرم سیکالفیت اون که یه تومنه رو سفارش دادم با هزینه پیک 40 تومن، سه چهار ساعت نوشته بود ثبت شده در حال تایید داروخونه اخرشم سفارش کنسل شدو کلا از لیست سفارشام حذف شد و هیچی به هیچی، زنگ میزنم پشتیبانی بعد از یه ساعت انتظار جواب درستی نمیدن و هی امروز و فردا میکنن

مال مردم خورتر از اسنپ نیس ، خواهریا از اسنپ در حد همون تاکسی استفاده کنین نه بیشتر تامپ من دچار داستان نشین و پولتونو نخورن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امکان نداره، زنگ بزن پیگیری کن اگه همچین اتفاقی افتاده باشه برات درست میکنن

هر روززززززز دارم زنگ میزنم، هی میگن باهاتون تماس میگیریم پیگیری میکنیم زنگم میزنی نیم ساعت حداقلش باید تو صف انتظار باشی معلوم نیس چه گندی میزنن اینهمه ادم هر دفه تو صف انتظارن پیگیری ضعییییف!!!!!!