2777
2789
عنوان

واقعا بعضیا مادر نشن بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 62 پست
دیگه خدا اونها رو هم دوست داره بهشون بچه میده خیلی از بچه معتاد ها رو دیدم در بزرگ سالیشون ده برابر ...

اونا ک معتاد هستن بچه خوشدون رو معتاد نمیکنن معرفت اینو حداقل دارن جلو بچه نشکن 

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

گاهی اعصابم نمی‌کشه 

از خستگی 

از اینکه همش باید بغل بگیرم بچمو و راه ببرم 

بهش با ناراحتی  میگم بس دیگ 

بعد پشیمون میشم 

خداوند خودش می‌دونه بعد سالها با کلی نذر و نیاز بهم داده 

خدایا همه بچه ها رو حفظ کنه 

فرزند منم حفظ کنه 

گاهی احساس نالایق بودن بهم دست میده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جالب اینه خودشون و بچه هاشون رو هم درست حسابی میدونن تو اون تاپیک اعصابم خراب شدآدم درست حسابی ندیدن ...

اره و زنی که میلیون و سیگار نکشن رو بدبخت می‌دونن

منی که مخالف سیگار و قلیونم تو پونزدع سالگی هم سیگار می‌کشیدم هم قلیون البته دوستم قولم زدن بعد ریم درگیر شد و هر ثانیه سرفه میکردم و سر همین مسائل رفتم تو کما و دیگه ترک کردم 

😑😂بعد یسریاشون که تپیدی بهشون میان میگن اره من بچمو فلان کلاس میفرستم قراره مهاجرت کنه فلان والا من کسیو ندیدم لولش انقد بالا باشه سیگاری یا قلیونی باشه اصولا اینجور خانواده ها خودشون ادمای خیلی با کلاس و موفقین وقت واسه اینجور کارا ندارن 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
از قلیون شروع میشه

نه ربطی نداره

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

هر چقدر کاربرا بهش میگفتن نکش بچه ات یاد میگیره، فقط حرف خودشو میزد!

همچین آدمایی مرغشون یه پا داره من خودم سر قلیون و سیگار کشیدن ریم داغون شد کارم به کما رسید 

😑😂بعد یسریاشون که تپیدی بهشون میان میگن اره من بچمو فلان کلاس میفرستم قراره مهاجرت کنه فلان والا م ...

احساس میکنن با یه کلاس و خارج فرستادن لاکچری میشن و قلیون کشیدنشون ایرادی نداره