بچه ها من امشب تولدمه بعد قرار بوده نامزدم امشب یه تولد خیلی خوب برام بگیره طبق گفته های خودش بعد الان میگه ما فقط کیک و کادو میاریم حالا شام به کنار برای ۲۰ نفر ادم زشت نیست رو میز فقط کیک باشه ن ژله ای ن میوه ای چیزی؟ اخه پول ماهیانمم نداده جای تولدی ک میخواد بگیره
اگه میخواست تولد بگیره و تدارک ببینه باید خونه خودشون دعوت میکرد یا حداقل اینکه هزینه شو میداد میگفت خودت برای تزیین و تنقلات چیزی های که لازمه بگیر یا باهم بریم بگیریم یعنی انتخاب کنی شما
اخه من الان ابجیم ۱۵ ساله ازدواج کرده هرسال دامادمون زنگ میزنه مامان میخواد تولد بگیرم خونه شما میر ...
مشکل بزرگتر اینکه داری مقایسه میکنی تو زندگیم بخاطر مقایست ب مشکل میخوری..اگ دلت اونارو میخاد بهش بگو چند تا بسته خوراکیم بگیر با روی خوش اگگفتم شرایطشو ندارم خودت بگیر انقد جنگو جدل نداره
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
سلام✋ خانوما تروخدا اگه دلتون خواست نفری یه صلوات مهمونم کنید زندگیم رو هواس من هیچی نیستم خاک پاتونم شرمنده تک به تک تونم سه ساله دارم سختی میکشم😭 به خداوندی خدا دیگه نمیکشم خداااااااااااا 😭😭😭😭نفری یه صلوات با قلبای مهربونتون مهمونم کنید شوهرم درست بشه یا من بمیرم