2777
2789
عنوان

نامزدم میگه ما فقط کیک و کادو برای تولد تدارک میبینیم درسته حرفش

| مشاهده متن کامل بحث + 12683 بازدید | 331 پست

اگه میخواست تولد بگیره و تدارک ببینه باید خونه خودشون دعوت می‌کرد یا حداقل اینکه هزینه شو میداد می‌گفت خودت برای تزیین و تنقلات چیزی های که لازمه بگیر یا باهم بریم بگیریم یعنی انتخاب کنی شما 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
اخه من الان ابجیم ۱۵ ساله ازدواج کرده هرسال دامادمون زنگ میزنه مامان میخواد تولد بگیرم خونه شما میر ...

مشکل بزرگتر اینکه داری مقایسه می‌کنی تو زندگیم بخاطر مقایست ب مشکل میخوری..اگ دلت اونارو میخاد بهش بگو چند تا بسته خوراکیم بگیر با روی خوش اگ‌گفتم شرایطشو ندارم خودت بگیر انقد جنگو جدل نداره

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه پر توقع من یه تولد دو نفره با کادوی خوب و ترجیح میدم به تولد۲۰نفره!!چه خبره تو این شرایط اقتصادی

والا خودش میگه من ک نگفتم خودش میخواد خانوادش دعوت کنه بعدم شام ک نمیخواد بده کلن میخواد سر و تهش با یه کیک تموم کنه 

خب اونا کیکو کادو میارن.میوه ک نمیشه بیارن. تولد منزل شماست پس وسایل پذیرایی هم با شماست.اگ خونه خود ...

خودش گفته برات تولد میگیرم

وقتی میگن برات تولد میگیرم یعنی صفر و صدش با خودمه باید وسایلو میخرید میاورد میگفت چیدنش با شما

خب این شد چه تولد کرفتنی اخه فقط یه کیک بگیره دستش بیاد

یادبگیریم برای هر چیزی تاپیک نزنیم  

نمیدونم شما چجودی هستید ولی ما تدارکات باید میزبان ببینهیعنی شما خونه پدرتی تدارکات باید ببینی و میو ...

والا گفته من میخوام بگیرم  خب خونه خودشون بیره اومده یه کاره همه دعوت کرده خونه ما میگه پذیراییم با خودتون 

ولی ما اینجوریم ک مثلا تولد خونه مامانمهمامانم شام درست میکنهاخه زشته تولد خونه مامانم باشه بعد شوهر ...

مشکلم این که اول نامزدی اینه بعدم همین کیکم نمیگیره 

سلام✋ خانوما تروخدا اگه دلتون خواست نفری یه صلوات مهمونم کنید زندگیم رو هواس من هیچی نیستم خاک پاتونم شرمنده تک به تک تونم سه ساله دارم سختی میکشم😭 به خداوندی خدا دیگه نمیکشم خداااااااااااا 😭😭😭😭نفری یه صلوات با قلبای مهربونتون مهمونم کنید شوهرم درست بشه یا من بمیرم

دانش آموخته طب سنتی🥰

با نصب برنامه های پایین 500 تومان نقد دریافت کن 😍

همه برنامه ها هم توی بازار هست راحت میتونی دانلود کنی

فقط حتما کد دعوت بزن 😍

برنامه های:

ویپاد

آبانک

بلو

زیپاد

میلی

طلاین

تکنو گلد