2777
2789
عنوان

نامزدم میگه ما فقط کیک و کادو برای تولد تدارک میبینیم درسته حرفش

| مشاهده متن کامل بحث + 12747 بازدید | 331 پست
اعصابم واقعا خورد میشه آخه مرد حسابی تو داری کاررو انجام میدی طرفتو خوشحال کنی چرا انقدر نرخ تعیین م ...

دقیقن بعد میگن توقعاتت زیاده خب تو ک گفتی میخوام سنگ تموم بزارم سنگ تموم میشه کیک تنها؟ 

امیدوارم درک کنن و بزارن جدا بشم اخه چهارتا دونه پفک چیه واقعن اگه زودترم گفته بود خودم میخریدم

معمولا خانواده ها برای این چیزها نمی‌گذارم جدا بشی 

خودت کنی ندارم ببین 

حالا خانواده داماد نگن 

تو خونشون هیچی ندارن

میوه و چندتا چیپس و پفک بگیر 

پفیلا درست کن 

ژله درست کن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نپرسید ک بگم میگم یعنی حالا شام کنار بیام ولی کیک تنها واقعن زشت نیست یا من توقعاتم بالا هست؟

شاید خانوادش رایشو زدن 

بله کیک تنها برا تولد زشته 

حداقل ساندویچ الویه ای سالاد ماکارانی میوه ای چیزی باید باشه 

من باشم کنسل میکنم مهمونی تولدو

بیستا ادم بزرگ با یه کیک جالب نیس

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
اخه من الان ابجیم ۱۵ ساله ازدواج کرده هرسال دامادمون زنگ میزنه مامان میخواد تولد بگیرم خونه شما میر ...

ی چی بگم و برم

مقایسه نکن

ک بکنی تو عذاب خواهی بود مدام

الان اینطوری یا امشب لذتت ببر

یا با این‌افکار برای همیشه خرابش کن تولدت هات 

بستگی ب خودت داره

امشب طوری بگیر برو جلو ک خوش بگذره اختلاف درست نکنی

بعد از فردا ب هر دلیلی ک برات مهم و میخوای روش حسابی فکر کنی بشین سبک سنگین کن اوضاع و احوال خودت و خودش

والا انتظار چیزی ک برادرات، و دامادتون هست از همسرت داشته باشی درست نیست

هر کس یجوری

بببین کجایی و دنبال چی

من از تولدم متنفرم میوفته اسفند نزدیک عیدهدهمه یادشون میره هیییی

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

دقیقن بعد میگن توقعاتت زیاده خب تو ک گفتی میخوام سنگ تموم بزارم سنگ تموم میشه کیک تنها؟

همین الان بشین خوب فکر کن به حرفای من ببین کار درست از نظر خودت چیه 

تو الان داری خودخوری میکنی و احساس بدی پیدا کردی زنگ بزن بگو دوتایی تولد میگیرم بعدا با خانواده  خودت تنها  بگیرین 

توقعم در حد چهارتا دونه چیپس و پفک و میوه زیادیه؟ رو هم رفته مگه چند میشه اینها😶

به نظر منم طبق قولی که بهت داده 

باید حداقل پول ماهیانت و میداد خودت بگیری

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
نپرسید ک بگم میگم یعنی حالا شام کنار بیام ولی کیک تنها واقعن زشت نیست یا من توقعاتم بالا هست؟

کیک تنها جدا زشته بنظر من

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

اخه من الان ابجیم ۱۵ ساله ازدواج کرده هرسال دامادمون زنگ میزنه مامان میخواد تولد بگیرم خونه شما میر ...

دیگ قرار نیست همه مثل هم باشن،نامزد شماهم عقلش تا اینجا قد داده 

شما اگر کاری نکنی فقط خودتو همسرتو جلوی بقیه خورد میکنی

میگی اینجوری میفهمن خسیسه،

خب گیریم فهمیدن بعدش چی؟چ تغییری توی زندگیت ایجاد میشه؟جز اینک تا ابد ب چشم خسیس میبینن همسرتو و فک می‌کنن زندگیت سخته 

اگ خودت پول داری یرمقدار خرید کن پیش خانوادت بگو همسرم پول داده ک جزییاتو انجام بده خودش نرسیده و کمکی نداره

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁